Translate

fredag 2 december 2016

Gästdesigner

Denna månaden har jag äran att få vara gästdesigner hos Scrap Our Stash och det är jag så glad och stolt över. Att vara gästdesigner är alldeles lagom för mig, då förbinder jag mig inte för en längre tid eftersom vi är borta så långa perioder utan tillgång till scrapbordet. Scrap Our Stash är också en sådan trevlig webbsajt med två roliga utmaningar varje månad. Gå in och titta på inlägget om ni har lust.
Den första utmaningen denna månaden är en för mig klurig sak. En Grinch, vad är det? Vännen Anna fick hjälpa mig och förstå det.


Efter att ha funderat lite kom jag fram till att ett fredsbudskap skulle kunna bli rätt som kontrast.


Det här blev min layout, Peace om earth och jag har också inspirerats av färgerna i bilden samt använt randigt papper och enamel dots (de små gröna "plogarna"). Foto på vår tomte förra året, dotter Mia med sitt fredshalsband haha! Hon var en vansinnigt rolig tomte. Det är alltid lite nervöst och jag drabbas av prestationsångest, men jag är ändå ganska nöjd med denna. 
Nu ska jag snart börja på nästa layout dit.

2 kommentarer:

  1. Åhhh!!! En superbra och härlig tolkning på alla sätt och vis!! Både budskapet , färgerna och upplägget är så bra!! Såklart du ska vara nöjd och jag är så glad att se dig dom gäst där!! Grattis igen till både dom och dig💚❤️ Härlig tomte också 😘 KRAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du för dina alltid så glada kommentarer, det får mig att tro att jag kan! Kram

      Radera