Translate

torsdag 15 december 2016

Julfixande


Tre julklappar till att slå in annars är allt klart nu, så skönt. Innan jag blev klar med detta tog jag en promenad. Det har varit kallt idag, minusgrader och frost imorse. Skönt att gå iallafall.
På hemvägen tittade jag in till sonen Joel och kollade deras tillbyggnad. Det går framåt och det går att få en blick för hur det kommer att bli. Vilket stort kök dom kommer att få, härligt.Harald köpte en ny grej idag på sin promenad. Och vilken bra grej sen, en sån som man trycker ut stavar av potatis och andra rotsaker. Blir också jättebra i husbilen.


Det finns tre olika storlekar på plattorna. Vi använde de största idag, blev alldeles lagom pommes frites.Så körde vi dom i vår nya fryer, så goda blir dom. Vi hade färdiga hamburgare i frysen och tillagade dom med en skiva cheddarost i den övre delen. Det som är så bra med den apparaten är att man bara lägger allt i den, sätter timern också behöver man inte passa det utan när det är klart piper det. Perfekt.Vännen Margareta tittade upp och fick också en hamburgare medan vi pratade en stund.

4 kommentarer:

 1. Alltså jag blir alldeles HUNGRIG!!! så här på kvällskvisten!!! Ser såååå GOTT ut!!! Och fina frostiga bilder., härligt. Ja vad spännande att få se hur allt blir sen när det blir färdigt i deras redan fina hus. Sov gott kära Du!! Kram ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna, hoppas du gick och tog dig något gott att äta! Kram

   Radera
 2. Fantastiskt fina bilder idag...och nu får ni snart bygga ut med alla apparater ni skaffar er...:) :) kram Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gunnel, ja särskilt större husbil är jag rädd...... Kram

   Radera