Translate

söndag 11 december 2016

Lördag

Igår tog det sin lilla tid att röja upp och ställa allt iordning igen efter kalaset. För varje år känner jag att jag blir tröttare och behöver längre återhämtning efter sådana tillställningar. Jag tänker mycket på hur jag ska fira min 70-årsdag i vår, tankarna pendlar, jag gillar ju att se alla, familj och vänner omkring mig, men just nu tror jag att det får vara.


Det syns att vi är 60+, Haralds presenter, mat av olika slag, vin, presentkort på bl a fotvård, men det är helt perfekt och Harald är så nöjd och tackar alla!


Senare på eftermiddagen blev det ändå en promenad, vi gick hem till Haralds syster Inger och Peter.


Harald fick en present till, bl a en akvarell på sig själv målat av lillebror Lasse som inte kunde komma i fredags. Kul!


Så blev det lite glögg med tilltugg igen, mys! Värden Peter häller upp.Syster Inger


Haralds lillebror Lasse med fru Helene.


Haralds bror Johan och fru Karina var nere från Göteborg och då får vi passa på att träffas. De har ägnat dagen på bl a Saluhallen som är ett måste här haha!Vi fick en gryta med indiska smaker, Inger blev lite förskräckt i fredags när hon såg vår meny, men det gjorde alls ingenting. Det var ändå lite olika och det var så gott!Till efterrätt en vit chokladkladdkaka med vildhallon och grädde, mums.


Alltså nu får det vara lite stopp ett tag på intaget av mat och godsaker, kläderna börjar sitta hårt. Efter middagen satt vi "töser" och tittade lite på Nobelfesten. Det är så roligt att se allt vackert. En trevlig kväll var det, tack alla!

2 kommentarer:

  1. Helt förståeligt att det tar tid med återhämtning efter en sån baluns!!! 💚 Har inget alls med ålder att göra 😘 Jag vet precis hur du firar dina 70!!! Med mig och alla glada på Fristadsträffen!!! Sen kan du fira med familjen med ett härligt släkt och vänner kalas som dom förbereder undertiden du är borta!!!! HELT PERFEKT JU!!! 💚😍 Jag får väl erkänna att jag är något(läs mycket) egoistisk nu MEN jag vill verkligen då gärna träffa dig där!!! Skämt åsido, hoppad du förstår, hihi!!! KRAM 💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja vem vet hur det slutar, det grämer ju mig oerhört att inte vara med på Fristadsträffen och det där med att släkt och vänner förbereder ett kalas är ju perfekt haha! Hoppas mina barn läser detta!!! Kram efter denna omtumlande dag!

      Radera