Translate

fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag, man kan ju hoppas ändå att alla dagar är Alla hjärtans dag och att vi varje dag är snälla och omtänksamma om varandra. Jag blev iallafall väldigt glad imorse när jag fick detta.

 
Jösses vad jag ser fram emot att använda presentkortet.
 
 
Jag hade bestämt mig för att inte promenera på morgonen eftersom jag behövde komma igång med en ordentlig städning här hemma. Jag har en tendes att bli lite slö när jag promenerat och då tar allt sån tid att få något gjort. Lite irriterande att det var så fint väder, men det gjorde ju städningen roligare med öppen balkongdörr.
 
 
Jag bytte fyllning i min dörrkrans och visst blev det fint!

 
Jag måste bara visa en nyhet från IKEA som inhandlades igår. Ett alldeles lagom stort rullbord till köket för avlastning. Jag har köpt ett innan med lådor och det har fastnat i scraprummet. Detta som är platt är nytt och perfekt i köket.
 
Jag blev precis klar för att möta Wille i skolan och följa med honom till frisören. Efter det vankades plättar och Harald körde med honom till gitarrlektionen i Jonstorp.



 
Till middag gjorde jag en kasslergratäng som inte blev särskilt god. Inget recept som jag tycker är värt att lägga ut här. Jag gillar inte kassler egentligen och fick det bara bekräftat. Kaffe och de röda chokladhjärtanen efteråt var bättre.

6 kommentarer:

  1. Härlig present och superfin krans! Ska definitivt leta lite utevårblommor nästa vecka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det, är alltid så härligt och ger verkligen vårkänsla.

      Radera
  2. Håller med Mia utom att leta efter vårblommor för det tror jag inte att jag kommer att göra.

    SvaraRadera
  3. Nej det tycker jag inte, men jag brukar inte plocka blommor tyvärr, får kanske bättra mig.

    SvaraRadera