tisdag 18 februari 2014

Vårdcentralen

Jag opererade bort min sköldkörtel 1996 när jag fick giftstruma och måste alltid medicinera. Oftast brukar jag bara få levaxin inringt till mig, men ibland vill de att jag ska ta prov för att kolla rätt dosering. Nu är de nästan slut och jag pratade med vårdcentralen igår och då tyckte personen att jag skulle ta prov för det var så längesedan. Då kommer jag imorgon sa jag. Först var det lång väntetid och sedan gick det inte alls att bara ta prov. Jag fick vänta igen och vänta på en ny sjuksköterska också samma procedur. Efter två timmar fick jag gå därifrån utan att ha tagit provet för att jag måste tala med en läkare först, suck. Dom är ju snälla och vänliga, men personen jag pratade med i telefon igår gav mig fel besked. Jag hade klätt mig i regnställsmundering för min morgonpromenad, men hade tappat sugen en aning, så promenaden blev kort, 2,8 km.

 
Först vårdcentralen som har varit min arbetsplats i många år före det. Det känns alltid lite konstigt att komma dit.

 
Nähä, det blev inga rör från mig inte.

 
Snart Mia är det dags!

 
Min favoritfärg.
 
 
Fina hus på Hultabo. 
Solen försökte men lyckades inte riktigt.


 
Resten av dagen bara lite allmänt pysslande inför vår resa också scrapping förstås som ligger i annat inlägg. Jag gjorde äggakaka till mig till middag, jag tycker jättemycket om det, men Harald äter inte det. Tyvärr blir den lite platt eftersom jag bara gör halv sats, men det är gott ändå.

 

4 kommentarer:

 1. Längtar mest till fikastunderna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så är det..... fast även att skörda lite

   Radera
 2. Ja i kontakten med sjukvården måste man vara frisk för att vara sjuk..kan man känna ibland...tyvärr.. och inte lätt för personalen heller....
  Spännande med er resa...du har väl kameran med? :).Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två kameror + Iphone så jag hoppas det funkar, Harald har en actionkamera också, jag har bara inte lärt mig att lägga in filmer.

   Radera