måndag 3 februari 2014

Vinnare och morgonpromenad

Imorse drogs vinnaren på min lilla utlottning. Hela sju personer hade kommenterat, inte så många, men desto större chans för er som vågar kommentera. Jag gjorde på gammaldags sätt och Harald fick dra vinnaren.


 
Vinnare blev...........

 
Grattis Pernilla, korten kommer till dig på något sätt.
 
En dimmig morgon efter en lång sovmorgon. Jag hade tänkt plocka av broddarna, men det var ju en himla tur jag inte gjorde det. Det var isigt och halt denna morgon. Jag gick ut mot Lerberget upp i skogen och hem, 4,4 km.

 
Isen ligger och med dimman syntes inte ett dugg av havet.


 
Hur kommer någon på idén med att ha en mölla i trädgården?

 
Julivallen och Folkparken ska väl snart rivas eftersom det är ett stort byggprojekt på gång, jag har inte riktig koll på tidsplanen. Iallafall så har graffitimålarna tagit över, ganska kul.

 
Vår kyrka ska helrenoveras under våren och idag levererades byggnadsställningar.

5 kommentarer:

 1. Pernilla Stjernkvist3 februari 2014 11:49

  Tusen tack för de jättefina korten och för den eminente överlämnaren av priset. Jag blev jätteglad, så där härligt spralligt glad man blir för överraskningar som är oväntade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod, roligt att du tyckte om dom!

   Radera
 2. Ulla, jag skrev till dig i ett annat inlägg där du frågat, men du går kanske inte tillbaka dit. Om du någon gång vill ha ett kort så var inte rädd för att fråga. Jag kan göra utifrån speciella önskemål.

  SvaraRadera
 3. Jag brukar gå tillbaka, men har inte sett att du skrivit att jag kan fråga om kort. Jag gör det gärna då jag tycker du gör fantastiska kort, men "vågar" nog ändå inte fråga då jag tycker du har fullt upp över öronen med både det ena och andra. Förstår inte hur du har ork till allt.

  SvaraRadera