lördag 8 februari 2014

Mysdag

En sån där skön dag då jag bara har strosat omkring i lägenheten (jaja inte så mycket att strosa i), städat lite, scrappat lite, pratat i telefon, fixat middag, druckit kaffe och inte varit utanför dörrarna. Kanske synd för vädret var ju så härligt, men jag har skakat sovtäcke och mattor ute och det var härligt, haha!
Jag har gjort klar en scrap efter Scrap-Perras februariutmaning med inspiration utifrån en bild.

 
Jag utgick från färgerna i bilden och med vårtema. Vit cardstock som bakgrundspapper, lite stämpling och färg, mönsterpapper från LilyBee och lite blandade dekorationer. Foto på barnbarnet Rasmus när han var liten.

 
Jag gör också layoter till Allt om Scrap, men dessa får jag inte lägga här förrän de visas i deras blogg så dessa får vänta.
Middagen idag blev lite halvfabrikat, men jag måste ändå rekommendera det eftersom det blev väldigt gott. För länge sedan köpte jag ett Dinner Kit som var Chicken Tikka Masala. Väldigt behändigt måste jag säga, såna här får vi ha i båten till sommaren.

 
Ikväll har vi tittat på Melodifestivalen, förra missade vi. Det är inte så mycket att se tycker jag fast jag gillar ju tävlingsmomentet. Ikväll var det lite extra spännande eftersom vår svärdotter Jessicas bror Dennis medverkade i Pink Pistols. Inte musik i min smak får jag erkänna, men jag unnar dom verkligen framgången även om de inte gick vidare. Vi slog över till kanal 2 efteråt och hamnade i ett program med Norah Jones, vilken fröjd för öronen efter det andra spektaklet.

2 kommentarer:

 1. Hej Christel! Vilken mysig layout! Underbara färger!
  Vill du att jag försöker hjälpa dig att lägga in bilden i forumet?
  /Ulrika, Scrap-Perras DT

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, men jag lyckades idag, hade tydligen glömt hur man gjorde haha!

   Radera