fredag 28 februari 2014

Även själen börjar landa

Mina kameror har fått vila idag, det behöver dom säkert. Jag tappade en av dom när vi var i Petra men den verkar ha klarat sig. Vi har packat upp och försökt hitta våra rutiner igen. Aqaba och Tala Bay finns dock kvar på näthinnan hela tiden och det är svårt att fatta alltihop. Vi är inte vana vid att byta miljö så snabbt, att segla tar ju liksom lite längre tid. Sedan skulle vi ju göra middag också och vad blev det då? Isterband och stuvad potatis, svensk husmanskost! Vädret var inte så kul att komma hem till, när jag cyklade till Ica ösregnade det och kallt som attan. Lite bättre blev det ju under dagen och det blir ju vår framöver. Imorgon går vi in i första vårmånaden, härligt.  Wille kom och spelade gitarr och Harald och han åkte till spelning i Jonstorp. Ikväll har vi tittat på ett antal avsnitt av Farmen, det kan vi ju inte missa!
För att ändå lägga in en bild så blir det en layout som jag gjorde till Allt Om Scraps söndagsbilaga som varit, http://tidning.alltomscrap.se/2014/02/23-februari-bocker.html

 
Temat var böcker och jag tog ett foto av en hög böcker som för mig var betydelsefulla under 70-talet också en utklippt bild av mig från den tiden, velourkläder och sånt haha.

2 kommentarer:

  1. Åh, nostalgi! Och du har gjort mig till den person jag är:)

    SvaraRadera