fredag 21 mars 2014

Fredag

En tidig promenad idag, invallningen och tillbaka samma väg, 6,2 km. Det var en kall vind och inte så skönt precis. Det blev inte mycket foto, jag gick mest i mina tankar, det känns lite oinspirerat just nu.
 


 
Idag mötte jag ett fenomen som gjorde mig helt mållös men jag har hämtat mig nu. Denna tjejen kom i full fart och pratade högt i telefon. Jag såg på långt håll att hon körde en barnvagn och när vi möttes såg jag att det var en särskild sorts vagn och där satt två små hundar! Alltså vad är det med folk och deras husdjur! De har blivit som barn och har dessutom människonamn. Är det bara jag som tycker det känns underligt?

 
Morgontvätt här.

 
Wille kom för att spela och åka till gitarrlektionen i Jonstorp. Jag gjorde våfflor, vi köpte Ekströms Frasvåfflor för 5 kr och de blev jättegoda.

 
Harald åkte iväg till Helsingborg för killsammankomst och jag gjorde middag till mig själv.Stekt lax med spenat som jag stuvade lite, herrejösses vad gott det blev.

 
Jag tänker ofta på mor och allra mest är jag ledsen över att jag inte förstod henne. Hon var så ensam i 3 år sedan far dog, jag gjorde så gott jag kunde med att hälsa på henne, men inte tillräckligt känns det som. Hon gav sig inte ut mer än på familjesammankomster, men hon hade lite grannar hon träffade. Hon bakade, det var hennes grej och vi fick mycket goda kakor av henne, fast jag visade nog inte min tacksamhet tillräckligt här heller. Nu sitter jag här 18 år senare och skulle vilja kunna säga allt detta till henne samt att jag aldrig kommer att sluta sakna henne.

 
I dessa tankar tänker jag också på hur allt har förändrats med datorvärlden. Vi behöver nog aldrig känna oss ensamma på samma sätt, vi kan ju sitta här hemma och ha kontakter genom sociala medier. Det är jag väldigt glad för. 

4 kommentarer:

 1. Du känner dig oinspirerad skriver du, men din text är sannerligen inte oinspirerad utan din text här är väldigt tankevärd (vet inte vilket ord jag skall använda) för oss alla. Jag trodde vad gällde hundarna att de skulle ha motion och har bara sett de som haft dem med i cykelvagn och inte i BARNVAGN. Håller med dig i allt. Hoppas på en fin helg för oss alla. Kramar.

  SvaraRadera
 2. Tack, såna små hundar hinner väl inte med tempot, haha. Dessutom, vilket jag glömde skriva så klär de på kläder på sina hundar!

  SvaraRadera
 3. Vilket bra kort på din Mor...hon har säkert koll på dig och vet hur mycket hon betytt....det är mycket vi inte vet.
  Min Mor har flyttat till sitt nu efter 3 veckor...hon har varit på semester tycker hon..Nu får jag flytta till henne sa hon så ska hon passa upp mig....och vila upp mig efter flytten..haha hon har kvar sin humor..Gunnel

  SvaraRadera
 4. Roligt att du har möjlighet att hjälpa henne med detta även om jag förstår att det har varit mycket jobb. Dom är viktiga, dom där föräldrarna.

  SvaraRadera