tisdag 25 mars 2014

Hälsans stig

Idag gjorde jag det! Jag gick hela Hälsans Stig som jag tänkt länge. Det är en aning långt, men det gick bra denna fina dag. Stigen är 8 km, men med till och från visade Runkeeper 9,0 km innan jag var hemma.
 

 
Jag gick först österut och kunde glatt konstatera att äntligen är arbetet med Coops gamla affärslokal på gång.


 
Jag gick och funderade på folks träningsvanor och att alla måste gå till ett gym. Det är säkert så att mina vanor inte är de bästa, träningen i form av promenader är inte heltäckande, men när folk säger med stolthet att nu har jag gått 5 km på träningsbandet på den och den tiden, då undrar jag lite. Istället för att gå ut och uppleva naturen, fågelsång och dofter. Ja, alla gör på sitt sätt, men promenader är dessutom gratis!

 
En del av Kullagymnasieskolan.

 
Fint tyckte jag, fast säkert inte tillåtet.

 
Det nya sportcentret.

 
Arbetet pågår fortfarande, det blir säkert fint.

 
Sedan var det härligt att komma ner till havet. 
Den första segelbåten!

 
Solen sken så det såg ut som silver.

 
Vi tog emot Sandflygsbarnen, Amanda, Ebba och Wille med middag och sedan gick jag hem med dom fram till nio då Petra slutade sitt jobb. Joel är i Revinge på brandmannautbildning.


 
Jag gjorde kokt falukorv med pepparrotssås, potatis och grönsaker. Det var ingen hit med såsen, men med ketchup gick det ner ändå. Harald och jag tyckte det var gott.

 
Lite gladare blev barnen för detta, en chokladkaka som var jättegod, http://www.ica.se/recept/chokladkaka-med-chokladkram-och-bar-4214/

6 kommentarer:

 1. Parhuset överst, del gula, har jag varit i många många gånger. Jättefint med gammal charm inne. Här bodde Anna-Karin Ask i många år men finns inte mer då hon dog förra året. Du fotograferar så många fina hus och det är kul när man känner igen något och kan placera var det ligger. Jag håller med dig angående ditt resonemang angående motion. Längesen jag åt kokt falukorv med pepparrotssås, men blev genast sugen på det. Jag tycker också det är gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att få veta lite om husen jag fotar!

   Radera
 2. Tack för denna fina vårpromenad....Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väl bekomme som man säger, roligt för mig att det uppskattas!

   Radera
 3. Eh, Kullagymnasieskolan, haha! Kullagymnasiet idag, Kullaskolan förr:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj Mia, ibland går det för fort!

   Radera