tisdag 4 mars 2014

Lek

Jag har inte lekt hela dagen, först till vårdcentralen för att ta det där sköldkörtelprovet som nu läkaren har ordnat och idag gick det bra. Jag fortsatte med morgonpromenad och det var lite lite vårkänsla, ut mot Lerberget och tillbaka, 4,7 km, inte så långt, men ungefär vad jag orkade denna dag. Jag blev riktigt trött på min kamera, den har slutat att ställa in skärpan och jag får inga bra bilder. Jag har två kameror och det är inte den jag tappade i Petra. Nu köper jag en ny, det är inte roligt när det inte fungerar. Men, Harald lyckades ändra i inställningarna så nu tror jag den går igen, kollar imorgon.

 
Höghuset från en annan sida.

 
Det var fina färger denna dag, lite vårluft och lite disigt.


 
Det knoppas!

 
Ett fint renoverat hus.

 
På eftermiddagen var jag hos Jonathan och tvillingarna, så roligt att träffa dom igen. Jag gick med dom till lekplatsen och det älskar dom.

 
Alva

 
Alice 
Min tur att göra middag idag, det blev en variant av Biff á la Lindström, väldigt gott. Jag blandade färsen med ägg, rödlök, rödbetor, gurka, senap, creme fraiche och kryddor.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja dom verkar älska det! Roligt att vara med.

   Radera
 2. Jag kan bara säga ja de är för goa!!! Nu blev jag hungrig igen Titte!:) och det ser gott ut. Ha en bra onsdag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att träffa dig Ulla! Lycka till med ditt.

   Radera
 3. Hej! Så mysiga ungar! Men , snälla, försök få Jonathan av sluta sätta nappen i munnen på dom när de är ute.....Väldigt lätt att göra illa sig med napp i munnen om man ramlar! Och när de åker vagn då ska de ju kunna prata lite om allt de ser! Råd från en gammal mormor/farmor...Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha Vanja, nej jag säger inga råd om de inte ber om det. Just i deras fall vet jag att det är sällan de har nappar mer än när de ska sova, men undantag finns alltid. Annars har jag alltid försökt följa att inte ge "goda råd" som bara irriterar barnfamiljer, jag är av uppfattningen att alla gör så gott dom kan.

   Radera