onsdag 5 mars 2014

Hemmadag

Inte riktigt hemmadag, jag gick min promenad, invallningen idag, började gå söderut men ångrade mig, haha, 5,3 km. Min kamera krånglade idag igen, det blev blåa bilder. Harald lyckades dock med något och jag får prova imorgon igen. Det är ganska skönt väder, det känns att våren närmar sig. Jag har ont i halsen och känner mig inte helt ok, antagligen därför jag har känt mig olustig.

 
Nymålad fiskebåt.


 
En ny sjöfågel, den brukar jag inte se.
 
Idag klarade kameran iallafall skärpan

 
Nu är det snart dags att börja och den nyinköpta stegen är på plats.
 
Resten av dagen har jag mest tillbringat vid scrapbordet, men jag bakade också några muffins, http://www.ica.se/recept/kladdmuffins-551761/ Det är ett enkelt och gott recept, kanske en aning för söta. 
Wille kom efterskolan för att spela med Harald och han gillar kakor. Han är riktigt duktig på att spela nu och det hörs verkligen bra.

 
Harald lagade middagen idag igen och då blev det s k båtmat, stekt kotlett med en påskantarellsås och burkgrönsaker. Det var jättegott trots att jag föredrar färska grönsaker.

2 kommentarer:

  1. Jo kakorna var goda och han åt nog några stycken för killen har varit på högvarv hela kvällen......... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han åt bara två, så inget frosseri precis, han fick en smörgåsbulle också först. Hos farmor och Harald får han vad han vill ha haha!

      Radera