torsdag 6 mars 2014

Scrappat

Jag börjar komma igång igen och först ut är Veckans skiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2014/03/9.html.

Veckans skiss:
 
Min tolkning blev denna. Jag tycker egentligen bäst om enfärgade bakgrundspapper, men det är roligt att testa lite olika. Bakgrundspappret är från Pink Paislee och sedan lite udda papper och dekorationer. Fotot är på barnbarnet Amanda när hon var liten, jag kan riktigt känna vilken fart det var på henne och hon älskade mat och blev otålig när den inte kom fram fort nog på kalasen. Amanda har ju som de flesta vet funktionshindret autism och idag är hon snart 17 år.
 
 
Kristinas Scrapbooking i Ängelholm, http://kristinasscrapbookingblogg.se/februari-nyhetsbrev/  Min närmsta butik har en tävling där man skall scrappa i samma färg och får använda lite vitt eller svart. Jag valde blått som är en av mina favoritfärger med lite vitt. Bakgrundspappret är från Papirdesign och sedan lite uddapapper och dekorationer. Foto på barnbarnet Ebba som gillar att spela fotboll.

 

2 kommentarer:

  1. Vilken fantasi du har. Jag som ingenting kan vad gäller detta tycker du är fantastisk. Jag ser framemot hur min beställning kommer att se ut. Återkommer med underlag när jag fått riktigt inbjudningskort då där kanske finns något som passar till, inte vet jag.

    SvaraRadera
  2. Jättehärlig skiss,den mönstrade bakgrunden passar jättefint in,härligt foto och snyggt med vimplarna med.Tack för att du är med och tolkar veckans skiss!

    SvaraRadera