fredag 25 april 2014

Laröd

Tidig morgon och Kristoffer och Emma gav sig iväg till skolan. Där satt jag med en dagstidning, det var lyxigt. Nu fick jag riktigt övertyga mig själv om att jag inte skulle ta bilen hem utan njuta av denna dagen. Jag tog Marias cykel och cyklade ner till stan, det är ca 5 km. Lite kyligt på morgonen, men ändå jätteskönt.

 
Jag stannade till och njöt av alla vitsippor som finns överallt nu.
 
 
Det är väldigt grönt nu, här bakom ligger Sofiero.


 
Rapsfälten blommar redan, det måste vara väldigt tidigt allt denna vår.


 
Lite annan storlek på husen än de jag brukar fota.


 
Norra hamnen där vi legat med båten i ganska många år.

 
Det blev lite shopping i lugn och ro, fast jag blir rätt fort trött på det och det jag skulle köpa lyckades jag inte med. Jo, en sak, mitt favoritläppstift börjar ta slut och jag fick världens chock, sa bara att jag skulle ha just det, också slog hon in 280 kr. För ett läppstift! Jag dog nästan!

 
Min syster bjöd på lunchfika och vi hade en trevlig stund innan jag kämpade mig uppför Tinkarpsbacken tillbaka till Laröd.

 
Fina tjejer på väg till disco!

 
Också blev det bara jag och Kristoffer till middagen. Jag gjorde en ugnspannkaka också färsk sparris till det. Kanske lite konstig kombination, men jag ser ju vad kylskåpet erbjuder och vi var sugna på sparrisen. Emma och Kristoffer är så hjälpsamma och duktiga på alla sätt och det är hur lätt som helst att vara här, kul!

2 kommentarer:

  1. Ta vara på all ledig tid nu under dessa dagar, snart återgår det till det vanliga i Höganäs med massor att göra.:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör jag, men det vanliga är oftast bäst!

      Radera