fredag 11 april 2014

Pensionär??

Jag får mer och mer att göra, är det så det är att vara pensionär? Nåja, jag har sovmorgon i stort sett varje dag och de flesta kvällar kan jag tillbringa i TV-soffan så det är väl som det ska vara. Det är ju tradigt att inte ha att göra också. Vi vaknade till regn idag så det blev lite pysslande hemma innan vi kunde fortsätta på Sandflyget. Ett lite kortare pass idag, men vi hann med en del.

 
En ny hög och påfyllning på de andra.

 
Här i hörnet fick vi ge upp, får diskutera först hur vi ska göra.


 
Istället började vi i andra änden och får fortsätta imorgon.

 
Det här leendet är rätt anstängt, han är inte såå glad.
 
Wille kom för att spela med Harald och fick en fika först. Jag cyklade till Jonathan för att hjälpa honom med Alva och Alice.

 
 De skulle åka till Dusseldorf till Ellinor och Johan och han packade ut i bilen medan jag gav töserna mellanmål. Jag åkte med in till Helsingborg och på Knutpunkten anslöt Hanna. Precis när vi parkerade kräktes Alva, jag tror hon blev åksjuk.

 
Jag blev helstressad över tiden, när de köpt biljetter var det 5 minuter kvar till tågavgången och då skulle vi få tag i en fungerande hiss. De tyckte det var bra tajmat!

 
Det kändes bra att lämna dom till en bra långhelg i Dusseldorf och jag körde tillbaka bilen och satte den hemma hos dom. Jag avskyr att köra bil och ännu mer avskyr jag att köra en helt okänd bil. Det gick bra ända till jag parkerat  och på intet sätt i världen kunde släcka allt på instrumentpanelen. Jag fick ringa Jonathan och han sa det var ok. Sedan var jag trött och cyklade hem för en lugn hemmakväll.

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild på hela familjen!

  SvaraRadera
 2. Har på avstånd följt Marie från hon föddes och därefter hennes båda barn och nu får jag glädjen genom dig Titte följa Maries otroligt söta barnbarn på många bilder här, fast jag ser dem även i verkligheten då och då. Ha en bra helg i björnsbärs- och vresrossnåren. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du tycker det är trevligt, kram

   Radera