torsdag 24 april 2014

Torsdag

Harald åkte iväg tidigt för att tillsammans med vännen Ola segla från Amsterdam till Göteborg och som vanligt vet man aldrig hur långt tid det ska ta. Vindprognosen ser väl inte alltför uppmuntrande ut. Jag fick bråttom när jag upptäckte en snabbtävling på facebook. En liten butik i Mörrum hade lagt ut denna med tema Clean and simple and Summer och bara tid till imorgonkväll. Det blev nog rekord för en layout tidsmässigt.

 
Cykeltur halv tio ut till Lerberget för mitt städuppdrag. Lite kyligare morgon, men skön.

 
Sommarbebyggelsen tar sig.


 
Danmark låg nära denna dag.


 
På väg hem igen och alltid när jag kommer cyklande här blir jag så himla lycklig, lycklig över havet och för att jag bor på denna plats i världen.
 
Nu ska jag bo i Laröd i 4 dagar för att vara hos Haralds barnbarn Kristoffer och Emma medan Maria och Stefan är på träningsresa till Island. Jag packade, körde ut dit och installerade mig.  Ungdomarna  får bestämma mat och ikväll blev det tacos. Detta ska nog gå bra.


6 kommentarer:

 1. Klart att det kommer att gå bra! Om inte du klarar det så skulle ingen annan göra det. Vilken fin scrapp du fick till. Jag hoppas du vinner. Barnen kommer att få 4 härliga dagar med dig och med all din goda mat. Hoppas på några bra dagar för dig också.

  SvaraRadera
 2. Jag måste tillägga att vi också är lyckliga att bo på denna platsen i världen och vi har ju också lyckats med att ha vår bostad på vad vi tycker perfekta läget vid havet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det fint på vår plats och ni bor ju bara så perfekt!

   Radera
 3. Håller med föregående talare...ibland så stannar man upp och ser hur vackert vi bor...vissa dagar kör man bara mellan A och B och är trött....måste lära mig att vara i nuet mer....övar på det....:) Gunnel

  SvaraRadera