Translate

måndag 14 april 2014

Väla

Igår, söndag gjorde jag inte många knop, festen satte sina spår och jag kan aldrig sova på natten, men det är det värt någon gång. Harald åkte ut till sin exfru Lena och hämtade potatis till kolonien. Ove har varit så snäll så han har förberett även vår kolonilott för sättning. Imorse regnade det så arbetet på Sandflyget fick vara och jag och Mia åkte tillsammans till Väla istället. Vi skulle hjälpa varandra att hitta klänningar till det stundande bröllopet, jag ska dessutom gå på två  och det första är redan den 17 maj. På Ellinors bröllop ska de kvinnliga gästerna ha kläder i pasteller och det var verkligen inte lätt. Det finns helt enkelt inte! Vi var inne i alla klädesaffärer på hela Väla och det närmaste jag kom var en klänning som ändå var tveksam och den blir det inte. Vi hoppas att det kommer lite mer längre fram, men det verkar tveksamt.
 
Det är väl inga pasteller sa Harald och det har han nog rätt i. Jag skulle vilja ha en Brigitte Bardot klänning.

 
Mia köpte lite annat medan jag fick inhandlat presenter som vanligt.

 
Vi hade iallafall roliga timmar med många skratt, fikade och pratade en massa.

 
Det är roligt att shoppa med Mia och vi tänker alltid likadant. Under mitt lyxiga shoppande åkte ändå Harald till Sandflyget när det slutat regna och monterade ner den kvarvarande lekstugan. Hemkommen gick jag till några av Höganäsaffärerna, på Vouge hade jag tidigare tittat på en klänning men vid provning passade den inte. Men, jag har tvättat idag, sånt där nödvändigt ni alla vet måste göras.

10 kommentarer:

  1. Så, efter att ha haft två alternativ igår ... finns inga kvar idag! Illa:)

    SvaraRadera
  2. Varför fikar aldrig vi när vi är på Väla? Harald

    SvaraRadera
  3. Så du vill ha en rosarutig Brigitte Bardot-klänning....Det var längesedan, kanske kommer igen! Lycka till. Du får väl sy en själv annars! <Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fast jag vill ha en ljusblårutig! Ja sy kommer det kanske att bli, får väl kolla tyger.

      Radera
  4. @Harald, för då är inte jag med och betalar, haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är skönt med en rik dotter......

      Radera
  5. Det gör inget om Christel betalar!! Harald

    SvaraRadera