måndag 7 april 2014

Scrappat

Jag har gjort klart några layouter, en är månadstävlingen för april på Scrap-Perra, http://scrap-perra.blogspot.se/. En fin skiss är det med tema Sommar.


 
Jag använde vit cardstock som fick lite akvarellfärg och sedan lite blandade papper och dekorationer. Foto från sommaren 2013 med barnbarnet Wille och krabbfiske vid bryggan.
 
Jag har fått ett månadspaket från, http://www.mycreativescrapbook.com/kits.htm 
Det är så jättefint och jag blev verkligen glad. Jag har haft några månaders uppehåll, men har nu beställt 3 månader framöver.

 
CiLi in Papers, https://ciliinpapers.wordpress.com/2014/04/02/manadstavling-april-2014/ har en utmaning denna månad som låter så här:
 
Den här månaden får du skapa en layout, kort eller artjournaling. Det som är viktigast är att du skapar allt i ett lager. Det enda som får sticka ut är ett ev. fotografi! Du kan använda dig av färg, mist, ink, rub-ons, stämplar och pennor, men inget som sticker upp som extra papper eller dekorationer.

 
Detta var verkligen inte lätt, jag vill ju använda papper! Men å andra sidan är det bra och roligt att prova annat. Jag lade ut trianglar och sprayade mist. I övrigt har jag stämplat och fyllt i konturer. Fotot har jag skrapat i kanten och det är på barnbarnet Ebba när han var liten. Det fotot är så himla fint så det kan rätt bra tala för sig själv.

4 kommentarer:

 1. Åh vilken härligt somrig layout!! Jätteläcker! En typisk Christel-layout! Jag gillar hur du gör med papper och dekorationer!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack Ulrika, du är en stor inspiratör!

  SvaraRadera
 3. Så söt layout! Tack för ditt härliga bidrag! Lycka till i tävlingen!

  SvaraRadera