måndag 28 april 2014

Måndag

Jag tycker att det blivit viktigare och viktigare med den egna sängen ju mer åren går. Jag har egentligen alltid kunnat sova precis var som helst, t o m på ett golv, men nu vill jag har min säng och definitivt min kudde. Gud, vad jag sov gott inatt i men egen säng! Sedan var det allvar igen, hårt program denna dag. Startade på Sandflyget, kom dit och upptäckte att Joel varit igång med motorsågen och det fanns träd och högar överallt.
Först irrade jag omkring med stora klipparen, men snart kom Joel med släpet så då var det bara att börja fylla. Innan dess fick jag besök av Jonathan, Alva och Alice, roligt. 
De hade roligt med hunden Hilda och kaninen Valentin.


 
Jag fick fyllt släpet och fick även en fika med Petra i solen.

 
Här ska trädäcket förlänges fram till växthuset och ett träd får offras.

 
I helgen har poolen rengjorts och är nu förberett för att fyllas.
 
Jag var bjuden på Sushi av kusin Gun och vi hade en trevlig stund där och fick en pratstund.
 
Jag hade sedan lovat barnpassning när Jonathan skulle hämta deras bil på verkstaden. I väntan gick vi gemensamt ner till Kvickbadet och lekplatsen där. Det är så himla roligt att vara med dom och när det dessutom är så härligt väder ska man ju bara njuta. 
Att springa nerför slänten var roligt.

 
Jag avslutade denna dagen med att köra ner en omgång prylar till båten, fyra banankartonger och fyra kassar. Jag blev rätt trött när jag kom ner och såg röran, men ska försöka ta tag i det imorgonem.

 
Lite vila ikväll i TV-soffan, välförtjänt tycker jag själv haha!
Harald och Ola har ikväll slussat ut i Östersjön och seglar nu upp mot Göteborg. Om allt går bra och de kan segla direkt ska de vara i Göteborg onsdag förmiddag.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar