Translate

fredag 7 augusti 2015

En sommardag!

En sommardag har vi fått under vår segling (kanske en till som vi hade i Skallkroken). Den var igår och det var inte den sämsta då vi tog oss ut till Haralds barndomsfavorit Långeskär. Där är så ljuvligt ute och vi hade en riktigt härlig dag då vi också fick plats i den fina viken där precis en segelbåt kan ligga.


Denna bilden är tagen av Arne när de anlände med sin snipa. Vi hade en helt ljuvlig dag på Långeskär, det blir denna seglings sommarminne. Vi badade allihop och det var mitt första bad häruppe, vi satt på klipporna och pratade och hade mysigt.


En glad Harald


Den bästa samvaro!


Min (vår) goa vän sedan ungdomsåren, Margareta lyckades pricka in denna dag.


Vi imponerades av Lilians förmåga att prata i två telefoner samtidigt och hade hejdlöst roligt.


Arne badade många gånger


Jag och Margareta, jag badade bara en gång, det gjorde ont i knäet när jag trampade vatten.



Lilian


Visst är det vackert?






Dixi smälter in på klipporna.


Arne och Lilian med Dixi åker tillbaka till Fjällbacka.


Vi andra tre fortsatte till Gluppåbassängen där vi ankrade för natten och åt en god middag. Vi ville inte ligga kvar på Långeskär eftersom vinden skulle vända och det är inte så bra att ligga där vid sämre väder.


En fantastiskt vacker kväll.


Imorse vaknade vi till regn och rusk igen, friska vindar och kallt. Vi gick in till Fjällbacka och nu ligger vi i hamnen och här är internet!

Det näst bästa med dagen igår var att de ringde från Capio Citykliniken i Lund och erbjöd mig tid för operation på tisdag. Så glad jag blev, äntligen kan jag se slutet på detta elände (hoppas jag). Jag åker tillsammans med Margareta buss hem på söndag och Harald seglar själv hem båten. Lite trist, men inget val egentligen och Harald tycker det är ok, vi hade det med i beräkningen att det kunde bli så. 

Ha en bra helg alla!



5 kommentarer:

  1. Finns inget vackrare än denna natur..och som vanligt fina bilder...
    Så bra att du fått op-tid till knäet..jag håller alla tummar för att det skall bli bra...Kram Gunnel

    SvaraRadera
  2. Så bra med operationstid! Då ses vi på söndag! Kram

    SvaraRadera
  3. Vackert så det gör ont !!! Så härligt att ni fick en riktigt fin sommar dag! Och så skönt att du äntligen fått en op tid ju!!! Kram

    SvaraRadera