Translate

lördag 22 augusti 2015

Lördag

Det fina sommarvädret fortsätter och vi fortsätter med båtarbetet. Det är mycket jobb för lite skörd, men det är en viss tillfredsställelse att få allt klart. Små besök och prat med olika människor varvat med jobb och läsning, sämre kan det vara.


Jag läste ut denna boken, fortsättningen på Lotus Blues, jag kunde knappast lägga ifrån mig den, så spännande och bra skriven. 

Efter att ha pratat med en gammal vän Margareta (Greta) och hon pratade om pizzorna på Eld och Lågor så blev jag riktigt sugen på att prova. Det fick bli vår middag idag.


Eld och Lågor ligger i den gamla brandstationen och pizzorna var väldigt goda.


Tonfiskpizza till mig och Capricciosa till Harald.


Allt detta packande från båten kräver också förrådsarbete och städning hemma, så skönt det ska bli när allt detta är klart.

Det blev en underbar kväll och jag cyklade ut för att se solnedgången och den var magisk ikväll. Att sitta och titta på solnedgången ger sådan tacksamhet över livet och över att vara just på vår plats på jorden.






Jag mötte syster Anita med son Thomas, de var också ute för att titta på solnedgången.


Jag avslutade i hamnen innan jag cyklade hem. Det var mycket folk ute, härligt att se.

Idag blev det lite scrap igen. Jag har lite svårt att koncentrera mig på det med all röra omkring, men det blev iallafall en tokning av ScrapMuch? färgutmaning i augusti. Färgen är guld.



Jag använde vit CS och papper från Studio Callico, washitejp, enamel dots och lite blad som dekoration. Foto på barnbarnet Amanda när hon rider, Chiva heter hästen.

Ha en fortsatt fin sommarhelg!

8 kommentarer:

  1. En så vacker solnedgång!!!! Jag förstår din känsla av tacksamhet, mäktigt! En så snygg guldig LO du gjort också, du har verkligen fångat färgtemat bra också :-) Glad att du delar med dig och att du deltar med oss hos ScrspMuch? Ha det gott, kram Anna :-)

    SvaraRadera
  2. Tack! Det finns ju så många roliga utmaningar där hos ScrapMuch? och svårt att välja, har många ogjorda denna månaden, men så får det bli ibland. Det har ju äntligen blivit sommar! Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, missa inte dessa böcker!

    SvaraRadera
  4. Härlig LO med massa snygga gulddetaljer!!! Riktigt snygg fjäder du har använt! Tack för att du är med och tävlar med oss på ScrapMuch?! Kram ÅsaJ

    SvaraRadera
  5. Gorgeous layout, fab use of gold! Thank you for joining our colour challenge at ScrapMuch?!

    SvaraRadera
  6. wonderful layout, the gold with the pops of green are fabulous!! thank you for playing with us at ScrapMuch?

    SvaraRadera
  7. I love the use of gold on this page!! Thanks for sharing!

    SvaraRadera