Translate

söndag 23 augusti 2015

Visning

Idag har vi haft första visningen av vår båt. Alltid något, men det är långt mellan en visning och försäljning. Detta gjorde iallafall att vi blev klara med det mesta som behövdes göras och nu kan vi kanske få lite ordning här hemma så småningom.
Vi var bjudna till fikastund till sonen Fredrik med familj och det var trevligt som vanligt. Vi fick träffa nya familjemedlemmen Lova, en spansk vattenhund. Alla skaffar hundar känns det som, ett nytt fenomen i vår familj.


En väldigt gullig hund, lugn och fin.



Vi blev bjudna på en nybakad bulle med nutella, godis!




Far och son.


En fin liten grupp i deras uterum.


Odling av chilifrukter i deras lilla växthus. 

Ikväll blev det snabbscrappat en layout, tyvärr blir det mörkare fort på kvällarna och fotot blev inte bra. Jag har fotat om nu och redigerat mitt inlägg, blev bättre. Iallafall är den till en skissutmaning hos My Scraps & More Sketches, en rolig skiss tycker jag.




Vit cardstock med lite miststänk, sedan har jag punchat ut cirklar och stjärnor och lite andra dekorationer. Foto på barnbarnet Wille.

7 kommentarer:

  1. Love your spots of ink and your title work. Fabulous take on the sketch with the circles and stars! Thanks so much for joining us at My Scraps & More sketches!

    SvaraRadera
  2. Spännande ändå att folk redan vill titta på båten! !! Men du vilken läcker LO du gjort till den skissen! Tur hag redan gjort min så jag slapp prestations ångest :-) Den är MUMS!! Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är spännande och positivt att det finns intressenter! Tack snälla, jag känner att jag inte ger scrappandet tid nu utan det blir lite för bråttom. Du behöver helt klart ingen ångest haha!

      Radera
  3. I love your title word on your photo! Thanks for joining us at My Scraps & More Sketches

    SvaraRadera
  4. You really rocked the sketch! I love your interpretation! That is one handsome smile! Thank you for joining us at My Scraps and More Sketches!

    SvaraRadera
  5. Love your layout! The stars are a perfect touch. Thanks for playing along with MS&M!

    SvaraRadera