Translate

tisdag 18 augusti 2015

Packar

Den här sommaren har vi nog tagit pris i att packa, ner i båten, tillbaka till lägenheten, ner till båten osv. Nu är det dags att packa tillbaka och jag fattar inte hur mycket jag hasar ner och tror att vi behöver. Nästa år får det vara en begränsning på detta, den här sommaren har varit lärorik på många sätt. Nu tar vi också hem alla dynor och tvättar, vi kom på att överdragen är avtagbara och det blir så fint.


Vi fick besök av gode vännen Tommy och efter en kopp kaffe hos oss fick vi besöka hans och hans fru Bittes husbil. Så fantastiskt fin med snygg design och gott om plats och man slipper krypa och ha sig. Vi blev helt klart frälsta.



Vi bara skojar, det blev ingen affär......... men vi är gröna av avund.

Lite scrapping såklart idag också, men det är ju tisdag och Veckans Skiss har en ny skiss att tolka.



Jag har använt papper från Studio Callico, krabban och hjärtat är utklippt från annat papper också en flair och lite annat som ni kan upptäcka. Foto från i somras, krabbfiske med Hanna, Alva och Alice i Skallkroken. Hoppas ni hänger med och tolkar!

2 kommentarer:

  1. Japp!!! HUSBIL, Hälsingland,Edsbyn, URA gården, Annas Scrapbord = nästa trip!!! Taget?! ;) Ja som sagt tycker du har ett fasligt tålamod jag, packa i och packa ur x 10 ungefär :) Bra jobbat!!! Din VS LO är ju bara så mysig och jag gillar det prickiga pappret med större rosa cirklar massor, vill HA!! Igår flyttade vi vår nr tre, Beatrice till Ljusdal för att börja gymnasiet där... Hon är en kreativ själ och ska gå Mode och Design där och det finns inte här. Men det är bara ca 45 min bort över skogs vägarna. Nästgårds mot Rickard och Nässjö :) Lite jobbigt men som du sa, bra att dom utbildar sig!! Ha det gott kära du!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut Anna, det blir det om vi får sålt båten dvs! Igår sa Harald något om att stanna i skogen, jag är mållös haha! Vad roligt för henne, spännande och saknad för er såklart, men det är nyttigt att gå sin egen väg och det verkar era barn göra. Kram

      Radera