Translate

torsdag 24 september 2015

Avmastning

Nu är hösten verkligen här trots det fina vädret. Vi har mastat av båten, det känns väl lite sådär efter denna sommaren. Vi funderade på att segla lite mer, men inser att det inte blir av. Så tidig morgon  idag och det hela gick bra.



Jaha, ska jag upp där?




Då var det klart och betalningen skall göras. Sedan jobbade Harald själv med masten och nu ligger den i tryggt förvar i mastcontainern.

Jag cyklade med syster Anita till sporthallen för vattenpilates. Det är så skönt och när jag cyklade hem gjorde det inte alls ont i knäet, konstigt, men jag blir glad.


I eftermiddag var det styrelsemöte i Fotoklubben där mycket avhandlades. God fika serverades också,   smörgåsbulle som passade mig.


I tisdags var det som vanligt en ny skiss hos Veckans Skiss


Det är fortfarande flera dagar kvar att tolka så häng på! Min layout dit är denna.


Vit CS och mönsterpapper från BoBunny. Fotot är på mig och Harald vårt första seglingsår tillsammans, 1983, första båten som Harald hade när vi träffades som sedan har följts av flera.

2 kommentarer:

  1. Du är inte klok!!! Klättrar som ingenting :) Du kan det mesta du :) En sista kommentar om din vikt och dina små kläder, köp nya!! dom har säkert krympt dom gamla :) För du är så fin som du är nu!! Hur som så tokgillar jag din tolkning av VS!! Du har fått till det så bra !! Läckert med dom sned skurna pappren och härliga färger. Snyggt!! Skönt att det inte gjorde ont i knät efter vatten gympan :) Det gillar vi massor!! Ha nu en bra dag min vän!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är inte så svårt, man får hjälp av kranen upp i masten. Haha, jag ska bara gå ner liite i vikt så jag liksom inte behöver hålla andan! Tack, jag tyckte den skissen var rätt svår, men det förstod jag att Maria själv också tyckte. Ha en bra helg själv! Kram

      Radera