Translate

fredag 11 september 2015

Fredag

Ja det känns som en fredagkväll, som förr i tiden, hade nog behövt en AW. Fast jag har ingen arbetskollega att dela den med så det får vara. Idag passade jag Alva och Alice igen, lite drygt två timmar, men vi hinner med mycket.




Först producerades en massa målningar, det gick bra, är ju liksom lite av mitt område. Jag försökte visa dom lite olika saker, men bäst var att bara blanda ihop alla färgerna så då blev det så, haha!
Efter uppstädning var det dags för lunch och det svåraste där var deras spis, jag skulle bara koka ris, kycklingen och currysåsen var redan klar i kylskåpet, men jösses innan jag hittat allt...... Efter lunchen var det toabesök och sedan ut på stan. Jag hade lovat dom glass till efterrätt. 


Jag klarade denna dagen också, det är så roligt med dom, nu är deras olika personligheter så tydliga och det är spännande. När jag lämnat dom cyklade jag hem och då kom barnbarnet Amanda, hon ville fika och eftersom jag skulle köra till Ängelholm så följde hon med. Harald som repat sig från sjukan körde med. Han och Amanda gick till Mor Olgas café medan jag shoppade i scrapbookingbutiken. Vita cardstock är inhandlade! 


Jag anslöt mig också och fick en god fika. Det var roligt att träffa Amanda, hon hade precis kommit hem från Berlin där hon var med sin skola och hade mycket att berätta.


Charmigt ställe med mycket gammalt.


Hemma igen fick jag gjort en layout, denna är till White...with 1 och deras septembertävling. Denna månaden är det en gulgrön färg och det var svårt. Mitt scrapförråd innehöll inte mycket i den vägen och jag var på väg att ge upp. Till slut bestämde jag mig ändå för att försöka rädda den.


Först tyckte jag att jag helt förstörde den vita cardstocken eftersom jag försökte blanda grönt och gult och det blev helt förfärligt. Men, ja, det blev ändå inte så dumt till slut och dessutom använde jag blommor som jag mycket sällan gör. Fotot som ni förstår från bröllopet i somras mellan barnbarnet Jonathan och hans Hanna.

Då får jag önska er alla en fin helg!

12 kommentarer:

  1. Du är så duktig med barnen Christel!!! Jag får lite dåligt samvete, måste låta våra barn måla och kladda lite ja också. :-) Men ett så gulligt café! Dit hade jag gärna gått med dig på en fika :-) Åhh!!! En så fräsch LO du gjort!!! Tur att du fortsatte trots att det såg ut att gå överstyr :-) Och blommorna passar ju perfekt här. Du har fått den romantisk utan att bli socker söt!!! Gillar dom fast sydda hjärtana på rad och det text kortet !!!
    Härligt!!!! Nu ska jag snart lägga mig, känner att jsg har en förkylning på gång.... Vill gärna träffa Rickard först som kommer hem över helgen :-) Ha det gott! Kram :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du, en fika tillsammans där hade varit roligt! Du gör säkert en massa med dina barn, allt går i perioder. Tack för din peppning, till och med jag blev nöjd till slut så det var bra att jag inte gav upp. Hoppas du känner dig bra och kan njuta av att ha sonen hemma. Kram

      Radera
  2. So very pretty. Thanks for joining us at WW1 :)

    SvaraRadera
  3. Ser ut att ha varit en riktigt härlig dag!

    SvaraRadera
  4. Fantastic layout, love the background.. Thanks for joining in with White With One this month..

    SvaraRadera
  5. Beautiful layout. Thanks for joining in with us at WW1.

    SvaraRadera
  6. Im so happy that you continued to have a go at this colour because you have created a very beautiful layout. Thanks for joining us at WW1

    SvaraRadera
  7. Very pretty layout, thanks you for joining us at WW1

    SvaraRadera
  8. Gorgeous layout! Thank you for playing along with the White with 1 'Antique Moss' challenge!

    SvaraRadera