Translate

måndag 14 september 2015

Måndag

Det gick inte så bra idag, jag tänkte äntligen en promenad med kameran, men först började jag skafferirengöring. Ni vet, kasta en massa varor med utgången datum också torka och göra fint. Jag är verkligen försiktig med mitt knä och morgonens träning var avklarad, men så en enda liten oförsiktig nedgång med en liten vridning från pallen jag stod på så var det kört. Illamående och skitont igen i knäet.... det blev en väldigt kort promenad bara upp till Köpmansgatan för att köpa presenter.


Ja det börjar nog närma sig slutet för uteserveringarna. Jag gick med en liten blomma hem till systersonen Thomas som är nyinflyttad, syrran var också där och hjälpte till med uppackning. En liten pratstund medan mitt bröd stod på jäsning. Brödbak alltså eftersom jag hittade en massa mjöl med utgånget datum.



Ett kort besök av familjen Sjöberg, alltid kul.

Ikväll hade vi höstens första teknikkväll i Fotoklubben. Vi fotade med makroobjektiv och fick lära oss en del av de som kan mycket. Jag är helt oduglig med min kamera, helt och hållet för att jag inte har tålamod att läsa instruktionsboken. Jag fick hjälp av Conny, han ändrade inställningarna i min kamera eftersom de inte var rätt, tack tack! Jag skulle använda mitt kamerastativ för första gången och bara det hade jag behövt en hel kväll till. Det blev en del skratt kan jag säga.


En del av gänget som träffades också Conny som var snäll och hjälpte mig.


Lite prov på lärokvällen








Så avslutar jag med en layout, det har blivit lite scrap idag också, men denna gjorde jag igår (som inte var riktigt min dag). Det är till Lasting Memories och i den första utmaningen denna månaden är att man ska ha en Mix mediabakgrund och en stor /tjock titel om jag förstått det rätt. Också såg jag att min scrapvän Anna vunnit augusti månad, Grattis!


Denna röriga sak gjorde jag, haha! Vit CS med mist och stämpling med en stencil. Ett mönsterpapper också en virkad duk av min mor som jag också färgade lite. Fotot är på mor där hon står vid grunden från sitt raserade barndomshem. Jag tror fotot är från någon gång i slutet av 80-talet. Den där ramen fick jag i ett litet kit någonstans ifrån och tänkte då, vad ska jag ha det till?, men här tyckte jag att det passade. Jag satte den avsiktligt lite på sned, men det var nog inte så lyckat. Också handskrev jag, igen!!!

5 kommentarer:

  1. Men kära söta jag höll på få hjärt "snörp" när jag läste att du klev ner tokigt med ditt knä!! Vännen!!! Inte klättra!! :) <3 Duktig och bakar bröd också, härligt och gott!! Vilken känslosam LO du gjort med din mormor !! Läckert med den virkade duken i bakgrunden och ramen passade bra som sagt, gillar dina mist/färg stänk. Ett kärt minne att bevara<3 Var nu rädd om dig idag!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag vet inte det med ramen, var nära att riva bort den imorse och ersätta med en annan som jag valde mellan, men det får vara, jag kan inte bete mig hur tokigt som helst. Det är en bild av min mor, jag vet inte varför jag satte mor två ggr, bara blev så också tänkte jag att det är mina barns mormor. Kram

      Radera
    2. Ok , din mor!! Nä låt nu den ramen sitta kvar!!! Vet du vad ;) Det blir så bra så där :) Kram

      Radera
  2. Beautiful layout and great photography... thankyou for joining us at LM!

    SvaraRadera
  3. This is such a great tribute to your mother. I think added the cloth is a such a special touch! Thank you so much for joining us at Lasting Memories!

    SvaraRadera