Translate

måndag 28 september 2015

Komma igång!

Idag är det start med nya rutiner, jag har bestämt mig för att cykla en bit och sedan gå och försöka utöka den promenaden lite för varje dag. Jag började med att gå 2 km idag och får koncentrera mig på att gå normalt med benet så att musklerna kommer igång igen.


Jag cyklade ut till Strandbaden och gick längs med havet vid Tallbacken. Det är ett makalöst fint väder, sol och varmt.






Hemma igen började jag med garderobsgenomgång, ut med sommarkläderna och slänga en del. Jag ska fortsätta med att sortera hela klädkammaren. 

Några layouter blev klara idag, visar en tolkning till My Scraps & More Sketches. Deras första skiss denna månaden.



Jag gjorde denna layouten, en tanke från början som blev en annan tanke och resultatet blev en helt annan. Iallafall, vit CS också målade jag akvarellfärg som ränderna i skissen, men av det syns inte så mycket. Lite olika kort med texter fik utgöra ränderna också hjärtan och lite pärlor. Foto på barnbarnet Ebba, jag vet faktiskt inte om det är för 1 eller 2 år sedan. Jag är helt förvirrad för tillfället.

Ikväll har jag varit på Fotoklubben, det var teknikkväll då vi tittade på olika bildspelsprogram. Jag börjar bli riktigt irriterad på att jag inte kan hantera min Mac, allt är så rörigt, är det inte kameran så är det datorn eller annat. Jag bokade mig idag för en workshop hos Apple på Väla på fredag. Mia ska också kolla om det finns någon plats kvar hos en ungdom på Kullagymnasiet. Allt för att inte modern ska bryta ihop totalt.

9 kommentarer:

  1. Haha, ska försöka få in dig:)

    SvaraRadera
  2. LOVE the colors on this and all the details! So cute! Fresh and bright! Thanks for playing with My Scraps and More Sketches!

    SvaraRadera
  3. Åh!! du är så duktig med ditt motionerande Christel!!! Men vad jag känner igen mig i din data frustration...önskar att jag kunde mer eller allt jag vill bara sådär! Men så bra du löst den svåra skissen , eller jag tycker den är svår iallafall!! Perfekt placerade detaljer och fräscha snygga färger, du är så bra!! Känner även igen mig i ditt problem att veta vilket år foton är från...tur dom flesta finns i datorn så jag kan leta där.. :) Tack för din härliga inspiration på alla plan i livet!! KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din alltid härliga respons. Ja, ibland kan bara allt bli för mycket med tekniken och kaoset. Skissen var svår även om jag drogs till den, kram kram

      Radera
  4. Such an adorable page! So glad you joined us at MSAM!!

    SvaraRadera
  5. Absolutely beautiful with the red and yellow mix - so pretty!! Thank you for playing along with us at MSAM sketches!!

    SvaraRadera
  6. Love the red and yellow! Thanks for joining us at My Scraps & More sketches!

    SvaraRadera