Translate

tisdag 8 september 2015

Promenad!

Idag gick jag en kort promenad, det kändes så skönt att känna känslan av gamla rutiner. Det blev inte långt, men jag gjorde det och några foton blev det också.



Måsarna hade träff idag.



Solen lyste så det blänkte som silver på sanden och vattnet.


Jättefint väder men kallt och lite vinterkänsla i luften.

Tisdag idag och då är det en ny skiss hos Veckans Skiss. 


Jag tyckte det kändes som en kortskiss och passade på att göra ett kort för ovanlighetens skull.


Vit CS dubbelvikt och sedan några mönsterpapper och ett tårtpapper. Väldigt enkelt alltihop, gjorde det till Haralds systerdotter Camilla.

Detta var inte så upphetsande så jag visar en layout också som jag gjort klar idag. Lite ångest för den skissen hade jag eftersom mina scrapvänner Anna och Åsa gjort helt fantastiska tolkningar av den. Men, så bestämde jag mig för att göra den på mitt sätt och inte snegla på andras. Iallafall, så är det Scrap och Tings skiss, den fina butiken i Edsbyn där Anna och Åsa bor.



Jag vände på skissen och använde en blå CS, jag har bara en vit CS kvar nu, panik panik. Jag punchade ut cirklar i vanligt vitt papper också lite annat samt en flair. Foto på barnbarnet Charlie från i somras.

7 kommentarer:

  1. Christel, du har gjort en så snygg tolkning!!! Tur att du skippade ångesten o tolkade den. Så snyggt när du vände på skissen. Kul att använda nåt annat än vit cs som bakgrund (säger hon som nästan alltid kör vitt...) ;-) Kram Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja ibland fixar det sig till slut även om man inte tror det, haha! Ja vitt är ändå bäst, men ibland är det roligt att testa. Kram

      Radera
  2. Säger som Åsa jag!! Tur att du körde på för det här är fantastiskt!!! Ok om du har ångest för Åsa ,men MIG!!!??? haha!! Underbart blev det med en BLÅ bg!!! Tur att dom vita är snart slut så jag fick se det här, TACK!!! Gillar ALLT!! Så ja, nu får jag hejda mig ;) Härligt att du fick dig en liten promenad och att det kändes bra, heja heja!! Fina foton också som alltid, du vet att underhålla du min vän! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dessutom är kortet jätteläckert!!! Det du tycker är enkelt ser väldigt arbetat ut för mig!! Tack igen :)

      Radera
    2. Tack Anna för all uppmuntran du ger mig. Numera är DU min inspirationskälla! Kram

      Radera
  3. Tolkningen var jättefin som vanligt och bilderna också. Jag var också ute och promenerade, men det blev inga bilder. Jag har nog några vita CS om du behöver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Gun, bilderna kommer säkert också framöver. Får jag låna några vita CS så blir jag glad, bara i väntan på att köra till Ängelholm. Om du ser detta kan du väl ta med några ikväll. Kram

      Radera