Translate

måndag 7 september 2015

Måndag

Idag har jag skött uppdrag som tagit större delen av dagen. Tillbaka hemma möttes jag av Haralds syster Karin som köpt gott kaffebröd med sig och det blev en mysig kaffestund. Jag hade beställt tid hos ortopeden för mitt knä och gick dit trots att jag tycker att knäet långsamt har blivit lite bättre dag för dag. "Ja, men med dom skadorna du hade så får du räkna minst ett par månader". Imorgon är det 4 veckor sedan jag opererades så jag får ha tålamod. Han undersökte och jag har fortfarande inflammation och det är därför jag är svullen såklart. "Jag kan ju ge dig en cortisonspruta" men, NEJ tack! Sist var jag bättre i tre dagar och bara tanken på en spruta in i det onda knäet........ "Du blir bättre, men nog inte helt bra" sa han sedan. Ny led undrade jag? "Nej, så dålig är den inte, du klarar dig nog ett par år till iallafall". Jo, tjosan, vad glad jag blev! Tänkte sedan att jag får nog försöka med en liten promenad och gick upp till Folkparken för att titta. Vad konstigt det var, allt helt borta, jämnat med marken och plötsligt var det svårt att riktigt orientera sig och plocka fram minnena av byggnaderna. Lite sorgligt faktiskt, men inte titta bakåt nu, jag hoppas att de snart börjar med nya byggnationen där.



Några få synliga rester, här trappan där gamla utedansbanan fanns.

Hemma igen satt jag med räkenskaperna för Fotoklubben som var en enda röra. Harald föreslog att vi skulle köpa något att äta och det var svårt att säga nej. Han köpte kebabtallrik och det var längesedan jag åt något så äckligt. Det är verkligen inte min grej det där. Aldrig mer!


Som tur var gjorde jag två layouter igår för idag har det inte blivit något alls. Denna är till Scraphusets septembertävling och där ska man inspireras av ordet LJUS.


Vit CS med rikligt med miststänk, en sida ur ett anteckningsblock och några blandade spillbitar. Foto från ett av mina fönster i vardagsrummet som alltid badar i ljus när solen skiner. 

4 kommentarer:

  1. Kebabtallrik är vedervärdigt! Förstår inte hur Harald lyckades lura dig:)

    SvaraRadera
  2. Ja men då vet du iallafall lite mer hur läget ligger med ditt knä!! Vi hoppas att det blir bättre än dom tror utan en ny operation om två år!! Ja du borde ju ha lärt dig nu att det där med strips inte är din grej, haha! Kanske kebab med bröd är mer du? :-) En så luftig och fräsch LO du gjort och så snygga pappers skräpbitar :-) Och mist stänken är pricken över i !! Den utmaningen tycker jag är svår... får se om jag får till nåt där. Du har verkligen lyckats sätta den !! Kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag glömmer lätt, sedan räcker det med stanken av friterad grillmat..... Tack, ja jag visste inte heller först vad jag skulle göra, men så plötsligt ramlar poletten ner, jag är helt övertygad om att du får till det så där bra som alltid. Kram

      Radera