Translate

söndag 14 februari 2016

Födelsedagsfest

Haralds syster Inger har fyllt 60 år i veckan och igår var det en överraskningsfest för henne. Tidigare på dagen kom vår svägerska Lilian med flyget från Stockholm och njöt av vårt fina Skåneväder och vackra Höganäs. Hon har bokat in sig på Köpmansgården och var så nöjd med detta.


Min fina kusin Gun kom också upp en stund och jag fick en Alla Hjärtans Dagblomma av henne, så gulligt.


Lilian kom upp till oss lite till och från, så roligt att få besök av henne. Hennes man Arne, Haralds bror kom inte med eftersom han inte är riktigt frisk och orkade inte.

Jag cyklade iväg en stund till fotovännen Conny, det var en bildbedömning och jag fick komma lite tidigare. En kopp kaffe och vi gick igenom bilder och poängbedömde. Det gick jättebra och är så kul.


Vi promenerade genom stan hem till syster Inger. Där samlades alla gäster utanför deras hus för att ta emot Inger när hon kom hem efter en spaeftermiddag.







Inger blev riktigt överraskad och chockad, jösses, det känns nog konstigt.


Det sjöngs och hurrades.





Efter denna mottagning kom vi in och blev bjudna på enormt mycket god mat. Allt detta hade Peter och barnen Marcus med fru Sara och Camilla med pojkvännen Peter ordnat med.


Pastasallad, potatissallad och massor av frukter, ostar, bröd och kex


Dom här faten var färdigköpta, jättefina



Goda pajer som någon gjort, jag vet inte riktigt vem.


Tårtorna och kakorna hade Sara bakat, så gott! Dom där hornen är bara så goda.



Tal av maken som överraskade med en resa till Gran Canaria till samma ställe de var strax de hade träffats.



Lillebror Lasse


Moster Ami


Det var många dukade bord, här är två, men vi satt också vid soffbordet och två bord i hallen, fullt av människor alltså och det var jättetrevligt!



Lilian och Harald


Karina och bror Johan


Också får vi svägerskor avsluta denna bildkavalkad! 
Tack för allt gott och trevligt!

Fast jag avslutar med kortet jag har gjort till Inger. Hon gillar blommor som är ett av hennes intresse så det fick bli ett kort med blommor. Jag gjorde det till Scrap och Tings månadsutmaning med färger.




2 kommentarer: