Translate

söndag 21 februari 2016

Söndag

En skön söndag då jag fått lite gjort här hemma. Städning kallas det. En långpromenad med dotter Mia blev en paus i städningen. Bättre väder idag, men inte riktigt så jag blev sådär jätteglad.


Det blir inte så mycket fotat, vi pratar mest.


Jag gjorde middag idag, en Texmex-gratäng med tacotäcke. Det är gottgott!


Dagens layout har jag gjort till Lasting Memories. Denna månaden har dom tema The Blues och en av veckorna är det denna moodboarden.


För ett bra tag sedan fick jag två skisser av min vän Anna, sedan har tiden gått och jag har en förmåga att glömma nuförtiden. Men, nu använde jag en av dom fina skisserna, tack!Havstema och färgerna i moodboarden också Annas fina skiss, mörkturkos CS och blandade mönsterpapper från mitt pappersförråd, titel i kork och dymo, några få dekorationer och sytråd. Knappen är en gammal handmålad brosch som jag haft. Foto på barnbarnet Wille när dom seglade med oss i Bohuslän 2014.

4 kommentarer:

 1. Åh!! Där är den där härliga vyn vid invallningen då Mia står där så fint. Gillar den vyn, skulle gärna ta en promenad där om jag kunde...lite långt borta bara :) Såg gott ut med den gratängen, hade du i vita bönor också? Åt ni en sallad till? Nyfiken ifall jag skulle testa :) MEEEN vad roligt att du gjort en tolkning till en av mina skisser. Layouten blev väldigt mycket bättre än skissen. Så fräscht med dom marina färgerna och hela layouten andas hav och båtliv!! Inte för att jag vet så mycket om det men som jag uppfattar hav/båt iallafal, haha!! Effektfull kombo med kork bokstäver och Dymo remsan!!! Tack för att du förbarmade dig över min skiss. Önskar jag kunde rita skisser som du :) Ha nu en bra måndag och start på en ny vecka <3 Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min favoritväg också! Jo jag följde receptet, men man kan ju hoppa över bönorna om man inte gillar det, ta lite tomatpuré och vatten istället. Vi hade en coleslaw till som jag hade gjort tidigare, det passade bra. Inte alls bättre Anna, dina skisser är jättefina så det var inte något förbarmande alls och roligt att tolka. Så det så......Tack för dina ord om layouten, jag tycker om blått, men tycker det är en svår färg att scrappa med. Kram

   Radera
 2. Fabulous layering...love the colours that you used....your photo just pops off the page! Thanks for playing along with the "Blues" and Lasting Memories!

  SvaraRadera
 3. This is PERFECT! The layering is incredible and the layout is simply impressive! WOW! Thank you so much for sharing your masterpiece with us at Lasting Memories!

  SvaraRadera