Translate

måndag 8 februari 2016

Regn

Imorse blåste det rejält och regnade, det vädret gjorde att jag gav upp min promenad. Inte mycket motgångar får mig att ställa in nuförtiden. Jag städade här hemma istället, bra, då blev det gjort. På eftermiddagen var jag på ett möte med Fotoklubben på Biblioteket ang en utställning i samband med Höganäs 80 år som vi ska ha på muséet. Det är en hel del som händer nu, det är roligt.


När mötet var över gick jag en liten runda, regnet hade upphört och det är vårkänsla.




Ok, men ibland gör jag det, looking back alltså. Idag skulle mor fyllt 105 år, jag tänker extra mycket på henne och saknar henne och far.


Ett foto som är ca 24 år gammalt, mitt barnbarn Ellinor, mor med min systers barnbarn Astrid i knäet,    min systers barnbarn Ivan, far med mitt barnbarn Rasmus i knäet och mitt barnbarn Jonathan. Ett sådant "kärt" foto.

Idag kommer det en layout som jag inte alls är nöjd med, ibland blir det inte bra att frossa i färger. Den är till Pixel and Paper Challenge för februari.


De har tema resor och jag valde dessutom färgerna i fotot samt en liten karta i form av ett pappersflygplan.


Ja jösses, vit CS, papper från BoBunny, några äldre brads och lite annat. Foto från en av alla kanaler i Frankrike när vi gick hem från Medelhavet med vår nuvarande segelbåt 2013. Det mest pinsamma med denna är att jag vann deras utmaning i januari fick jag reda på idag och att då samma dag lägga in denna känns sådär så det får vara. Jag gör kanske en ny så småningom.

6 kommentarer:

  1. Jag har också tänkt på moster Märta idag. Din layout är väl häftig med mycke färg. Allt du gör är fint. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, ni var ju alltid så flitiga och kom till mors födelsedag, hon var så glad för det. Tack för snälla ord! Kram

      Radera
  2. Så du menar att du inte lämnat in den ändå?! TOKA!! Den är ju jätte häftig och skulle definitivt gått hem jättebra hos teamet där!! Färgerna passar bra ihop och och går igen i flera element och jag gillar titel bokstäverna massor. Också mysigt att upplägget är i större block!! Tycker du är väl hård mot dig själv jag!! Kram Anna <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, alltså det är nog det med större block, jag vet inte riktigt varför jag inte gillar när det blir för mycket. Andra kanske gillar det, det har jag ju märkt. Men, du vet, det är det där att vara nöjd själv. Tack för att du försöker uppmuntra mig! Får se hur nästa blir, jag har en idé iallafall, kram

      Radera
  3. tänkte också på mormor ... vilket fint foto💛

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det, ger så härlig minneskänsla!

      Radera