Translate

måndag 22 februari 2016

Lite tradigt

Jag tycker det händer för lite just nu, kanske lite skönt också. Idag har jag gått igenom en stor låda med papper och räkenskaper och hur skönt är inte det, att äntligen få ordning på det. Vi ska bestämma oss för ett nytt elavtal och nu hittade jag dom pappren. Tidig promenad idag och fy fasen vad kallt, en isande V vind och jag frös, vilket inte är vanligt.




Jag mötte en gammal god vän, Kjell och vi stod och pratade en god stund. Sedan frös jag ännu mer.


Strax efter vände jag upp från havet till skogen och fick vinden i ryggen, så skönt.


Motljus, solen sken, men det hjälpte inte så mycket.




Jag var lite allmänt irriterad när jag äntligen kom hem, kunde liksom inte hitta den där glädjen och tacksamheten som jag brukar. Fast sådana dagar kommer ju också ibland. Jag satte mig vid scrapbordet och det gick bra. Idag visar jag den jag gjorde idag för jag tycker den är så fin, särskilt fotot (som inte jag tagit). Jag hittade en jättefin skiss hos The Studio Challenges. Man skall också ha med hjärtan.



Vit CS och mönsterpapper från mitt senaste kit från Studio Callico. Lite olika dekorationer därtill, häftklammer och symaskinssöm samt små pärlor och stjärnor. Fotot är på mitt barnbarnsbarn Evy som jag fått skickat till mig.

Under eftermiddagen hämtade Harald barnbarnen Alva och Tuva på fritids. Det blev en fika, dom var trötta och det blev mest TV-tittande i soffan.


16 kommentarer:

  1. Vilken härlig layout! Gillar verkligen färgerna.

    SvaraRadera
  2. Händer för lite, haha, du är för rolig!

    SvaraRadera
  3. Håller med Marie..:) :) Gunnel

    SvaraRadera
  4. Håller också med Mia!!! OCH ÄVEN KARIN!! vilken underbar layout!!
    Så söt hon är lillgumman!! Jättefint foto som du sa och helt suveräna papper, du har sååå snygga papper jämt ju!! Du har tolkat skissen så bra. Hur hittade du till den sidan då? Du kommer med nya mysiga sidor hela tiden :) MUMS!! Vilken mys eftermiddag ni hade där i soffan :) Glädje!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag får fina papper med mitt kit, men vill ha fler.... jag blir liksom sparsam med dom. Jag kommer inte riktigt ihåg, men jag tror att jag kollade någons blogg som har kommenterat här och såg den hos henne. Ibland är det ju så att jag genast gillar skissen. Det verkar vara en intressant sida. Kram

      Radera
  5. Vilken underbar LO! Söt tjej omgiven av papper mm i så härliga färger. Kram Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Carina, kul att du gillar den! Kram

      Radera
  6. Och jag håller med både Marie och Gunnel ha ha!

    SvaraRadera
  7. I love your take on our sketch, a great photo and lovely colours. Thanks so much for joining in with us at The Studio Challenges!

    SvaraRadera
  8. This is just gorgeous. I love your colour combo. Thanks for playing along with us at Studio Challenges.

    SvaraRadera
  9. Your page is truly adorable! Love how you interpreted the sketch. Thanks so much for joining us this month at The Studio Challenges. xx

    SvaraRadera
  10. Love your layout - it is fresh and sweet at the same time. Well scrapped.

    SvaraRadera
  11. Awww! Our entries this month are making me want to go through my kiddos' baby pics. So sweet, and a perfect take on the sketch! Thanks so much for playing along with us in The Studio!

    SvaraRadera