Translate

onsdag 10 februari 2016

Friskis & Svettis

Ja, nu jäklar ska det tränas! Premiär idag för Friskis & Svettis, min syster fick ta med en vän för att prova på och då tog jag chansen och se om det kan vara något. Nu har jag visserligen 12 ggr hos sjukgymnasten och det kör jag samtidigt. Jag får se hur det känns imorgon om jag samtidigt kör på Friskis eller väntar. Iallafall så gick det bra idag, cirkelträning i grupp där man gick mellan olika stationer, kul och jobbigt.


Jag hämtade mina barnbarnsbarn på deras Förskola idag, jätteroligt att göra det.



Två trötta tjejer som får ny fart när de kommer hem. Alva skulle gå Lucia igen, hon gillar nog det, men Alice ville inte så hon blev nog lite sur.



Pappa Jonathan kom hem samtidigt med oss så jag stannade bara och tog en fika med dom innan jag gav mig hem igen.

Jag får alltid lite tid vid scrapbordet (eller tar mig) varje dag och idag visar jag en layout till Scrap Our Stash där de har en bild som inspiration + att man ska ha med minst två hjärtan. Dom här bilderna är så roliga att tolka eftersom det får en att försöka göra något ovanligt.



Jag inspirerades av färgerna, den röda titeln och bilden på djuret. Jag hittade ett foto som jag tänkt scrappa länge med mitt barnbarn Wille och en get som smaskade i hans öra. Den var kul att göra, resultatet kan man väl ha olika meningar om.

15 kommentarer:

  1. What a fun and awesome layout. Love the details, colors, and great take. Thanks for your entry in our challenge at Scrap Our Stash!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you so much, I have a great time!

      Radera
  2. Such a fun page, love that picture too! Thanks for joining us at Scrap our Stash!

    SvaraRadera
  3. Du är så hurtig och duktig Christel som motionerar så idogt!! Så mysigt att du får vara med i små tjejernas vardag <3 Och till sist en riktigt GLAD layout!! Härliga färger och häftigt att du tog upp den röda titeln från omslaget!! Gillar dom pilarna med sömmar :) Mysigt foto också :) En jättebra tolkning av utmaningen helt enkelt!! Ha en bra dag!! KRAM Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, har precis börjat ju, bara promenerat innan. Men det känns som att det behövs, hörde också igår på TV att det är bra för hjärnan så....... Tack snälla för responsen, alltid så roligt att läsa din ord Anna, du är alldeles för snäll, men det värmer och är bra för inspirationen! Kram

      Radera
  4. JÄttesnyggt Christel! Tokgillar alla dina trianglar som du dessutom har sytt på! Bra jobbat! Tack för att du delar med dig till oss på Scrap Our Stash! kram Åsa

    SvaraRadera
  5. Love your page and what a cute photo! Fantastic take on the challenge! Thank you for playing along at Scrap Our Stash!

    SvaraRadera
  6. Love this design!!! Great job! Thanks for playing along with Scrap Our Stash! :)

    SvaraRadera
  7. Love the triangle rays! So creative! Thanks for joining us at SOS!! :)

    SvaraRadera
  8. Awesome! Thanks for playing along with Scrap Our Stash!

    SvaraRadera
  9. This made me smile!! The photo is adorable and so HAPPY! You did a great job on the book challenge- Your layout is FAB! Thanks so much for playing along with us at Scrap Our Stash!!

    SvaraRadera
  10. Love that photo! Great take on the challenge! Thanks for playing along with us at SOS! X

    SvaraRadera
  11. Such a fun layout. I love the design. Thank you for joining us at Scrap Our Stash.

    SvaraRadera
  12. Lovely and fun layout. Thank you for joining us at Scrap our Stash.

    SvaraRadera