Translate

onsdag 17 februari 2016

Tränar på

Jag gör sällan något måttligt, fattar inte varför det blir så. Idag var det Friskis&Svettis igen, nu har jag löst medlemsskap och köpt ett 10-kort. Det är faktiskt riktigt roligt och jag blir stärkt av att jag faktiskt är i rätt god form trots allt. När det var slut cyklade jag och min syster en extra runda för att få lite frisk luft. Det var kallt idag eftersom solen inte riktigt ville visa sig.Var har annars denna dagen tagit vägen? Jag får sitta här och fundera på vad jag egentligen gjort.  Jag har pratat med barnbarnet Ellinor och lilla Evy på FaceTime, vad hon växer den lilla tösen, det är så roligt att se henne, hon blir 5 månader imorgon. 

Jag har fått vår dopklänning som vi har i familjen för att brodera dit Alvas namn och år. Hon hade den senast när hon och Alice döptes.Så var det gjort. Jag hoppas att Evy kan ha den när hon ska döpas i maj.


Det roligaste är nästan galgen som är kvar sedan vi köpte dopklänningen 1962.

Tid vid scrapbordet såklart och idag visar jag en layout som jag gjort till Scraphusets februariskiss.Den här är jag själv riktigt nöjd med, ett fint wellumpapper med text från Studio Callico som sitter på ett vitt bakgrundspapper. Symaskinssöm och lite annat samt foto på barnbarnet Amanda.

4 kommentarer:

 1. Så kul med dopklänningen som så många har haft💛

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hoppas den håller, börjar kännas lite tunn....

   Radera
 2. Nä du är ingen medelmåtta Christel!! Du är outstanding och en härlig person som sprider glädje. Fortsätt vara DU!! Häftigt att så många haft samma dopklänning och att det är dokumenterat sådär. En så snygg layout du gjort till den fina skissen. Den har jag missat.. :) Härligt också att du själv är nöjd <3 BG pappret är super läckert som sagt. Och jag gillar titel ordet!! Eller, jag gillar allt!! Får se om jag vågar mig på någon tolkning nu efter detta ;) Ha en bra dag kära du!! KRAM Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, nej, någon medelmåtta har jag aldrig varit haha! Ja, men jag vill se din tolkning om du hinner! Kram

   Radera