måndag 5 december 2016

Helsingborg

Disken väntade på oss imorse och tog sin lilla tid, det är bara vid dessa tillfällen jag saknar en diskmaskin. Men, vi har ju faktiskt tid att diska. Vännen Margareta kom på ett litet fikabesök och vi hann prata en stund innan jag och Harald åkte in till Helsingborg.


Jag skulle till Hudläkare idag för ett återbesök efter att jag kylde bort solskador i ansiktet tidigt i våras. Jag har mer som måste bort, men jag kunde vänta lite. Ni som kommer ihåg hur jag såg ut fattar kanske att jag inte vill göra det nu inför alla julkalas. Jag fick en ny tid den 27 januari, passar lite bättre. Hon gjorde en översyn på hela min kropp idag och allt där ser bra ut så det var ju skönt.


Jag tog en liten promenad i stan och gjorde några ärenden. Det var en kall isig vind idag och inte alls skönt.
Harald fick gå Kullagågatan och blev snabbt nöjd haha!


På väg hem igen fick vi förfrågan om vi kunde hämta barnbarnet Wille i skolan och köra honom till Kulturskolan för sina trumlektioner. Det hann vi precis.Mer än så blev det inte idag, lite middag och sedan kallade soffan.

7 kommentarer:

 1. Det var ju ett helt dagsverk..:) :) Iallafall från min sida sett Kram Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja nog är det så ändå, allt idag tar sådan tid! Kram

   Radera
 2. Så bra att du går och kollar upp dig så det inte blir ner och skönt att du fick vänta till efter jul med frysningen. Jaså Harald blev nöjd snabbt med promenaden 😊 Hihi!! Härligt att ni kan skjutsa och hjälpa till och kul att Wille spelar trummor också!! Det gör min käre make också... när han hinner. Ha en bra dag min vän!! Kram Anna 💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, spelar Henrik trummor? Roligt, men han har väl nog av allt jobb med gården numera. Ja det var bra att kolla upp detta, jag är ju exakt den typen som ligger i riskzonen. Kram

   Radera
 3. Var har du kontrollerat din kropp angående olika märken? Skulle gärna vilja kolla min då jag har lite olika märken här och där. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://hudmottagning.privatlakarna.com
   Ring och beställ tid Ulla! Kram

   Radera
  2. Tack! Det skall jag göra snarast. Kram

   Radera