onsdag 14 december 2016

Onsdag

En sån där dag med lite allt möjligt, jag gick en tidig promenad. Det är bäst att komma ut direkt för börjar jag greja här hemma så är det risk att jag inte kommer ut. Det var en helt fantastik morgon idag igen, vi har så fint och soligt väder just nu.

Efter en sådan morgonpromenad känner jag mig så nöjd och kan ta itu med allt annat. Jag scrappade en stund och skrev klart alla julkort, det blev 36 st. Numera får jag leta alla adresser på Eniro, men det går ju bra. Förr hade jag alltid alla adresser i en adressbok, men den är kasserad.


Ett litet uppdrag har jag också gjort idag och Harald har kört barnbarnet Amanda till ridningen. Vi har fullt upp haha! Jag köpte de sista julklapparna och nu ska de bara slås in och dekoreras. Iallafall tror jag att jag köpt de sista, jag har alltid en tendens att få ångest över det också tilläggsköper jag. Suck, vad det är svårt, särskilt med en pytteliten pension. Men, det blir också en sport att försöka hitta bra saker till en liten peng.

4 kommentarer:

 1. Så ljust och fint med klarblå himmel riktigt som en sommardag, men så ser man att gräset inte är grönt längre. Ha en fortsatt bra vecka med alla förberedelser inför julen. Kram.

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga bilder!! Du gör det bra som tar dina promenader! Ta det lugnt med julklapparna, alla blir glada ändå❤️ Vilken söt nalle i grönt 💚 kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja men det är så skönt och det är nödvändigt med mitt knä. Och julklapparna, rättvisa du vet, viktigt annars mår jag inte bra! Kram

   Radera