torsdag 10 augusti 2017

Långvandring

Idag har jag gått en riktig långvandring och jag klarade det! Det är min gamla vän Gunvor, som för något år sedan flyttade tillbaka till Höganäs, som har startat en grupp på Facebook. Där föreslår hon olika vandringar där den som vill kan hänga på. Ett trevligt och bra initiativ tycker jag. Idag var det bara Gunvor och jag och det var så trevligt att gå tillsammans och samtidigt prata en massa. Vi gick till Krapperup och tillbaka hem, blev alldeles strax under 2 mil. Det var vad jag tålde kan jag säga och jag undrar hur jag känner mig imorgon.


Invallningen, lika vackert som vanligt.


Vid Tallbacken tog vi en första liten paus med lite vila, vatten och en slurk kaffe.


Gunvor åker till Abisko på söndag för en veckas fjällvandring och ville testa sig själv och utrustningen.Badet i Nyhamnsläge.Många fina hus passerades, men det blev inte så mycket fotat.
Så var vi framme i Krapperup och slottsparken där. Vi hittade en bänk och tog vår fika och luftade våra fötter. Det var soligt och varmt idag och jag har bränt mig lite.Fin utsikt hade vi under vår fika.
Jag hade tagit med mig jojokortet för att åka tillbaka hem med bussen om jag inte orkade, men efter vila och fika kändes det helt ok att även gå tillbaka.


En kort paus fick vi ta i Tallbacken för att vila oss, nu började jag bli riktigt trött och hade ont i benen.


Vi badade i Margreteberg, det var så skönt och härligt med vågorna. Det gav lite extra energi sista biten hem, men jag blev riktigt trött. Det var så roligt att gå, nu vet jag att jag kan och vill verkligen fortsätta att gå etapper på Skåneleden. Får se när det blir nästa gång, nästa vecka ska vi köra med husbilen Bosse igen.


Tack Gunvor för härlig inspiration!

2 kommentarer:

  1. Du är ju en riktig kämpe alltså!!! Jo du är nog lite mör idag kan jag tro. Men det är det säkert värt! Ha en härlig dag idag också fina du!! KRAM💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, så länge det går...... Kram

      Radera