Translate

tisdag 29 augusti 2017

Rutiner

Nu börjar jag komma igång och få de vanliga rutinerna igen, skönt, men ändå inte. Promenad alltså på morgonen. Vädret är fantastiskt skönt, så varmt har det inte varit innan i sommar. Det är på något konstigt sätt svårt att riktigt njuta av det nu. Jag gick invallningen idag och tänkte på min vän Anna i Edsbyn. Hon sms:ade och överraskade mig igårkväll med att hon kommer på besök en helg i november. Jag blev så glad och ser så fram emot det, hon vill gå invallningen haha!


Sjöfåglarna har börjat inta stranden, tyder väl på att hösten närmar sig.






Idag hade jag fått rätt objektiv med mig och sneglade mest på vägkanten.




Ibland blir jag förundrad över hur det kan växa.





De bruna färgerna börjar ta över.


Men så plötsligt, finns det några färgstarka blommor kvar.



Jag var helt genomsvettig efter promenaden och längtade bara efter ett bad så hem och bytte om och cyklade ner till badet.


Där gick vännen Rita precis i vattnet. Jag simmade ut till flotten och fick ett dyk. 17,5 grader i vattnet nu och så härligt. Efteråt blev det en pratstund med Rita. Två pensionärspar från Ängelholm badad också och var helt lyriska över vårt bad. De skulle skicka sina politiker dit för att se hur det ska gå till!


Jag fick ett kort besök av barnbarnet Ellinor, hon var förkyld och ville inte stanna, men roligt att se henne och få utbyta några ord.

Harald gjorde en jättegod middag idag, Renskavskebab i tunnbröd med pepparrotsklick. 


Alltså, det var såå gott, gör det!!!!



4 kommentarer:

  1. Ja vem skulle inte vilja gå Invallningen efter alla dina fantastiska bilder! Ni får säkert en underbar helg tillsammans du och Anna. Kram Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja du där är det fint. Ser så fram emot besöket, ni härliga tjejer i Edsbyn! Kram

      Radera
  2. Mmm!! Lääängtar!!! ♥️ Så fina bilder som alltid och mumsig mat!!! Härligt !!! Kram 💚💚💚

    SvaraRadera