onsdag 23 augusti 2017

Skärhamn

Vi fick ytterligare en fin seglingsdag. Det var dags att vända söderut igen och då hade vinden vänt så vi fick medvind igen. Lite moln och lite sol, hur skönt som helst. Efter frukosten kastade vi loss från bojen och seglade sakta i svag vind. 


Korna i Näverkärrsviken hade kommit ner till stranden.


Ljungen är så vacker nu.

Det är helt ljuvligt att i tystnad sakta glida genom vattnet inomskärs. Vi åt lunch ombord och när det var dags för fika tog vi en boj innanför Kråkesundsgap och hade det skönt. Jag tog ett bad, bara måste ta chansen att få bada en gång till från båten. Så skönt även om vinden hade blivit lite kylig. Vi kom fram till Skärhamn mot kvällningen och lade till vid en kaj där. 


Här kommer en nyduschad man.


 Det blev en sen middag och vi satt faktiskt nere i båten och åt.
God Fläskytterfile med ugnsbakad potatis och sallad, så gott det smakade. 

Vi tog ett Yatzyspel, Tommy är omöjlig att vinna över! Tre vinster tog han på tre kvällar. Han ser ju ut att tycka det är kul haha, särskilt att vinna över mig!! Jag vet inte varför haha! Det är kul att spela! Vi kommer inte att nog kunna tacka Tommy och Birgitta för dessa fina dagar.

4 kommentarer:

 1. O vad jag njöt av alla dessa fina bilder och jag var bara tvungen att kolla igenom dem en gång till. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla! Så glad att du uppskattar det! Kram

   Radera
 2. Ååhh alltså mina superlativ börjar kännas tradiga nu, men det är ju heeelt underbart!! Så härliga miljöer och fina minnen!! Lycka!!! Kram 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dina kommentarer blir aldrig tradiga! Du lyser upp mina dagar! Kram

   Radera