Translate

tisdag 1 oktober 2019

Barnpassare

Jag skulle inte skrivit igår att jag var bättre! Jag hade så jävla ont i natt och sov dåligt, det är precis som innan, går upp och ner hur som det behagas. Jag längtar till torsdag. Jag hade satt klockan på 7 och då var jag medvetslös, Harald fick säga till mig och jag pallade mig upp. Jag skulle ta hand om barnbarnsbarnet Edith, hennes förskola hade planeringsdag och Jonathan kom strax över åtta.


Vi började med att göra flätor på Edith, jodå jag kan fortfarande göra flätor.


Lite lek på golvet, det går inte, jag kan inte sitta och ta mig upp. Jo, jag kommer upp, men så ont det gör överallt. Jag hade egentligen planerat att börja på Friskis denna veckan, men så kom den där inflammationen emellan och jag tänker att det är lika bra att vänta och se hur det går.



Att sitta vid pysselbordet passar mig bättre och Edith tycker det är roligt. 

Vi gick ut en promenad, först till Biblioteket och på vägen dit beundrade vi de nya planteringarna på Kyrkplatsen.


På Bibblan läste vi många böcker, det var mysigt.


Vi gick till Bogrens för att hämta ett paket och Edith fick en klubba och med den i handen åkte hon i vagnen vilket hon inte velat innan. Det har varit riktigt roligt att ha Edith, det är ett tag sedan och hon har varit nöjd och glad. 


Jonathan skulle hämta Edith kl 12 och önskade sig lunch. Under tiden vi var ute gjorde Harald Korv Stroganoff och sedan åt vi och fick en pratstund med Jonathan innan de skulle hämta Alva och Alice i skolan. Innan de kom iväg kom sonen Fredrik också upp och lunchen räckte åt honom också.

Under eftermiddagen somnade jag i soffan! Men, jag satt också en del vid scrapbordet och blev nästan klar med mitt stora projekt som än så länge är en hemlighet. Nu kan jag städa upp och ha tid att göra annat.

2 kommentarer: