Translate

onsdag 16 oktober 2019

Onsdag

Idag har jag varit trött, det blev lite mycket igår med hela kvällen på sjukhuset. Tvättstugan idag med mycket tvätt, var kommer den ifrån? Jag hann inte ens bli klar. Vi har hunden Hilda eftersom familjen har lite mycket just nu med Amanda som är sjuk. Jag tog morgonpromenaden.



Mellan tvätten var jag och klippte mig, välbehövt och skönt.


Harald tog dagspromenaden med Hilda och gjorde middagen, Biff à la Lindström, jättegott.


Kvällspromenad i ösregn, inte så kul med hund då.





5 kommentarer:

  1. Sjukhuset? var du sjuk eller..det har du inte skrivit om eller du kanske inte kan eller vill berätta? Jag bara undrar för du var ju precis på Söderåsen där du bjöd på fantastiska bilder..jättefina kort.
    Jag måste inte veta men man blir ju lite orolig eftersom jag följer dig här varje dag......Kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var inte jag som var sjuk, barnbarnet Amanda är sjuk, men jag åkte in med barnbarnet Anna som skadat sig och passade på att samtidigt besöka Amanda. Jag fick plötsligt olustkänslor över att jag skrivit om det och tog bort det. Familjen vet visserligen att jag skriver om allt, men jag kände så ändå. Dock mycket oro när allt inte är som det ska och det är tröttande. Kram

      Radera
    2. Tack Titte ...tänkte att det kanske var nåt sånt ...hur sjuk man själv är så är det värre när nån i familjen drabbas ...Hoppas allt blir bra Kram Gunnel

      Radera
  2. Tänker på er alla då jag vet orolig man är innan man vet hur allt gått. Jag hann läsa det som Gunnel inte läst innan du tog bort det. Hoppas allt är bättre? Fantastiska kvällsbilder du bjudit oss på. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du om någon vet hur det är med sepsis, men Amanda bättrade på sig lite igår så vi hoppas att det vänder nu. Kram

      Radera