Translate

fredag 31 oktober 2014

Fina höst

 
Det är en helt fantastisk höst, precis som sommaren har varit. Det går inte annat än njuta. En kort promenad idag, hade uppdrag som blev inställt när jag kom dit så jag gick istället hem till min syster och fick en pratstund.

 
Kaprifolen stor fortfarande i blom, dock lite tilltuffsade.

 
Sista höstlovsdagen kom Wille igen för att äta lunch och spela med Harald.

 
Jag försökte efterlikna rätten vi åt på Lalandia med tortillachips, stekt kyckling och ost. Det blev ganska ok, men nästa gång ska jag ha annan ost som mer smälter. Jag gjorde en creme fraichesås till eftersom jag var rädd för att det skulle bli för torrt.

 
Wille blir bättre och bättre på gitarren, han är så duktig. Jag undrar så hur han har blivit så musikalisk, det ligger inte precis i generna. Men, hela Sveriges musikelit verkar ju ha ADHD diagnos så det ligger kanske där. Wille spelar trummor också  och är lika duktig där.

 
Dagens butik är en av mina favoriter, vår fantastiskt fina Bokhandel. Jag kan inte nog berömma den, härligt inredd och kul med den lilla kaffehörnan.


 
Jag blir såklart jätteglad när Wille vill köpa en bok, det är ju just så en bokhandel ska funka! Inspirera till att läsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar