Translate

fredag 24 oktober 2014

Tandläkarbesök

Tidig morgon, fy fasen vad mörkt det blivit, nästan en chock ju, inte varje dag en pensionär stiger upp i ottan. Tandläkartid, en lös plomb också blir man av med 1000 kronor sådär jättefort och med lite lidande. Men, jag gillar min tandläkare så jag går gärna dit.

 
Ingen butik idag men väl en bra tandläkare i stan, Göran Högström

 
Bra tidningar också i väntrummet, jag skulle varit där tidigare.....

 
Höstlikt idag utmed havet, det blev en väldigt kort promenad.





 
En av Höganäs äldsta hus får en renovering.
Jag var sedan bokad för att passa Alva och Alice medan Hanna jobbar som simlärare på Simhallen.

 
Mat som dom inte var så sugna på, men det fick bli som det blev.


 
Jättehärligt att vara med dom och det gick så bra.

 
Jag bakade snabbt en sån där god knäckig äppelpaj till fikat, http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/2014/10/06/knackig-appelpaj-2/
Våra vänner Ingmar och Elisabeth kom för en pratstund, väldigt roligt som vanligt.

 
Ingmar hade fixat vars ett halloweenknyte, haha! Tips på pyssel!

 
Och inuti fanns en sådan, Harald hann snabbt sno åt sig sin!
 
Ha en härlig helg alla!
 
 

2 kommentarer:

  1. Min tandläkare också Göran Högström. Var står den fina pumpan någonstans? Vad glad jag blir att Alva och Alice sitter med en platta och de är yngre än mitt yngsta barnbarn och jag brukar säga att det är ju inte klokt att hon har en och kan den, men har försvarat henne med att storasyrran har en och då gör ju inte Tove och Markus något fel att hon har en. Tackar för denna bild. Otroligt vad dom kan. När Clara ser något på tv hos oss som hon vill se igen så säger igen, igen och visar med armen att vi skall backa på tv:n, men se det går inte hos mormor och morfar och hon kan bli väldigt arg när det inte funkar. Otroligt vad de små kan mer än i alla fall Sven och jag. Ha en bra fortsättning på helgen.

    SvaraRadera
  2. Åh, samma tandläkare alltså! Pumpan står utanför ett hus på Strandvägen, läcker där på stolen. Ja det är fascinerande vad dom hanterar plattan, jag hinner inte med och vill backa, men då blir dom irriterade, det går inte, fort ska det gå. Och alla programmen är så pedagogiska. "Mina" tjejer tycker också om att lägga vanliga träpussel, det är nog viktigt med olika sätt.

    SvaraRadera