Translate

onsdag 15 oktober 2014

Skördefest

Idag när jag passerade Siöcronaparken, alltså den vid Tivolihuset hade barnen skördefest från den där lilla odlingen som finns. Det kändes jätteroligt att se hur roligt barnen hade.





 
Annars var det lite regn idag, det blev ingen lång promenad.



 
Jag skulle hämta ett paket på ICA och hade ett Apoteksärende. Privatiseringen av apoteken har väl inte blivit så bra tycker jag, numera är det mer kosmetika än läkemedel.

 
I lilla Höganäs finns det 3 apotek, detta, Curaapoteket ligger i ICAvaruhuset. Jag går dit när jag ändå är där eller vid akut behov då de andra har stängt. Idag skulle jag hämta ett paket och då blev det så.

 
Kronans apotek ligger där det gamla apoteket fanns och jag tror att många Höganäsare går dit av traditon, jag går dit väldigt sällan trots att min svärdotter jobbar där.

 
På Storgatan väldigt nära där jag bor finns Apoteket och av den anledningen blir det ofta så att jag slinker in här. Nu är det inte så att jag så ofta har Apoteksärende så det kvittar nog var jag går.

 
Paketet jag hämtade under min promenad, mitt månadskitt från http://www.mycreativescrapbook.com/kits.htm Det är alltid så kul att öppna och titta på allt.

 
Wille kom för att spela med Harald som alltid på onsdagar.

3 kommentarer:

  1. Så kul grejor barnen gjort av purjolöken och olika sorters kål. Jag går till 99 % alltid till Kronans apotek för där känner jag mig hemma och tycker även personalen är trevlig, men det är säkert personalen på de andra också. Wille har ju tur som har Harald som är så intresserad och hjälper honom och sedan kör med honom till spelningen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ibland blir jag glatt överraskad av något på mina morgonpromenader!

      Radera