Translate

fredag 3 april 2015

Långfredag

Vi har inte så mycket planerat i påsk, av olika anledningar har det inte blivit av och vi tar dagarna som de kommer. Fint vårväder idag och Harald jobbar som vanligt på båten. Allt börjar bli klart nu och vi har bara att vänta på sjösättning. Efter lite handling, inte ens det har vi planerat, så cyklade jag ner med fika. Härligt att sitta i sittbrunnen i solen.



Till middagen blev det hastigt bestämt att syster Anita kom och åt med oss. Vi började med lite sill och ägg och sedan Pulled Chicken.



Det  var mycket godare än det ser ut, http://www.ica.se/recept/pulled-chicken-717008/
Jag kan verkligen rekommendera detta, enkelt att göra, perfekt båtmat i sommar.

Jag hämtade ett paket på ICA, ett nytt månadskit från Studio Calico som jag ska prova och jag känner mig jättenöjd med  detta första, jättefina saker. Tack Anna, http://urascrap.blogspot.se/2015_04_01_archive.html för att du tipsade mig! Nu vill jag komma igång med scrappandet igen.





4 kommentarer:

  1. Ååååå! Det ser helt enkelt underbart ut kitet!!!! Jag blir allt lite avis nu :-) Ser verkligen ut som att du kommer att få valuta för pengarna. Härligt att se när du få njuta i solen vid båten. Vi hade också en hel del sol i vårsnön här uppe :-) Det är så vackert. Ha det gott. Ser fram mot att få se det du gjort av kitet nu.... Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är så kul att få och nu är redan aprilkitet på väg! Ha det fortsatt bra i stugan med familjen! Kram

      Radera
  2. Glad Påsk! Så skönt att du kan vara oplanerad! Inse att det går det också!
    Vi är alltid verkligen planerade över påsk, då kommer våra barn för att äta ägg och barnbarn för att leta godisägg i skogen...Enda tradition vi har....Solen skiner för fullt men jättekallt på nätterna. Och massor med fåglar.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja fast jag gillar det inte, sån är jag, fast just nu orkar jag inte riktigt. Det är skönt med traditioner också, men vi har inga sådana under påsken, vi har väl varit ute och seglat för mycket. Jag förstår att ni har det jättefint där i Skånes mitt! Kram

      Radera