Translate

söndag 19 april 2015

Scrappat

Idag har jag en tutorial på AlltOmScrap, http://tidning.alltomscrap.se/2015/04/tutorial-layout.html. En tutorial är när man med bilder eller video visar hur man går tillväga med olika pyssel eller annat. För min del blev det bilder, har inte provat att göra videos ännu, om jag någonsin gör det. Iallafall visar jag hur jag bygger upp en layout, ja försöker åtminstone. Jag gjorde denna


Förklarar inte närmre här, men fotot är på barnbarnet Amanda när hon var hos mig i Portugal sommaren 2008.

Annars har jag gjort tre nya layouter till dotter Mias beställning. Nu har hon bestämt vernissage den 15 maj så nu blev det bråttom. Jag visar två st nu


Som jag skrivit tidigare så är det svart/vitt med någon liten accentfärg som gäller och till denna har jag använt ett svart bakgrundspapper och mönsterpapper från American Kraft. Foto på exet Kalle som är far till mina barn och en god vän.


Här har jag också använt papper från American Kraft och något annat som jag inte kommer ihåg, tårtpapper i form av ett hjärta och lite blommor. Fotot är ett äldre sådant på svärsonen Jonas mor Elsa och far Kacke, han lever inte längre så därför blev det ett gammalt foto.

Vi har nästan sommarväder och under dagen var vi nere i båten, vi har inte så mycket vi kan göra nu i väntan på sjösättning så vi fikade och hade det skönt några timmar i solen.


"Hur många sådana foto har du?" undrade Harald och jovisst det har ju blivit några här på bloggen, men snart har vi vattnet omkring oss istället.


Favoritmiddag idag, Lätt kotlett sådär härligt gratinerat med massor av fett och onyttigheter. God potatis till såsen också en sallad för att kompensera det hela en aning. 



6 kommentarer:

  1. Vilken fest du bjuder på!!! Flera härliga LOs på rad bara!!! Ja som ett proffs som sagt!!! Tack för en bra redovisning hos Allt om scrap, så roligt att se hur du går tillväga och vilket resultat!!!! Såå snygga färger och härlig komposition. Vad roligt med vernissage :) Ni verkar ha det så roligt tillsammans :) Avis igen på er värme. Har haft sol här också idag men kära söta vad det har blåst!!! Tänk att vi skulle gilla just hus pappret hos Maja både du och jag ;) Fin du är också i din gröna tröja :) KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du kan tro jag har haft ångest över den där tutorialen, vad jag skulle göra osv, men så blev det ju ändå bra till slut. Ja det ska bli riktigt roligt att se hur allt blir med dotterns projekt och då måste vi ju göra något kul av det! Hoppas lite värme har kommit till er också, förresten jag såg ju den lilla krokusen! Kram

      Radera
  2. En skön söndag med andra ord! Skönt att se dig koppla av lite! Hoppas nu solen kommer att skina hela veckan som de lovat! Jättefin bild på Kalle.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det hoppas vi på Ulla, sol och värme alltså! Ja, den där layouten med Kalle blev bra. Kram

      Radera
  3. Jättebra tutorial du har gjort!!! LO blev dessutom görsnygg! ;-) Kram ÅsaJ

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Svårt att hitta på vad som kan vara intressant, men det är kul, kram

      Radera