Translate

torsdag 21 januari 2016

Fotoklubben

Äntligen blev det årsmöte i Fotoklubben så att jag kan lämna bokslutet bakom mig. Jag blev godkänd och fick nytt förtroende! Nya tag nu ytterligare ett år.
Imorse var det vattenpilates och syrran och jag bestämde oss för att gå dit denna fantastiska morgon. Även vi här i Skåne kan få detta vackra, men det är inte ofta och det försvann fort.




Idag var det svårt på vattenpilatesen, jag kunde inte hålla kroppen i styr och Pernilla fällde bl a en kommentar till mig, "gör rörelserna sakta, du behöver lära dig att inte ha så bråttom". Jaså?

Jag gjorde en god middag, torskrygg som jag bara kokte i lite smör med kryddor, pressad potatis, hackad tomat och en crème fraichesås som jag kryddade med några olika kryddblandningar. Så gott! Jag har lite svårt med tomater, dom får inte vara kalla och inte kokta, nu har jag kommit på att jag lägger dom i varmt vatten och då blir det så bra, smakerna kommer fram.


Efter middagen hade jag lite tid för scrapping innan jag skulle handla till årsmötet och hämta beställda blommor. Jag gjorde en layout till The Memory Nests senaste skiss, även den en skiss i min smak.



Vit CS där jag sprayade rundlar och sedan stämplade med de fina cirkelstämplarna. Mönsterpapper från Studio Callico och American Kraft också den där fina giraffen som jag velat använda länge + lite annat. Foto på barnbarnsbarnet Evy med pappa Johan.

Haralds och Olas lilla senaste notis, låter ju inte så där jättekul precis. Ingen ny position ikväll.
Wed Jan 20 2016 22:09:00 GMT+0100 (CET)17° 24' 48" N / 71° 33' 47" WMotvind 11m motsjö motström 2kn Vi kämpar på
Som sagt årsmöte i Fotoklubben då ny styrelse blev vald, Årets Fotograf och Årets bild. En trevlig kväll och efteråt hade vi ett konstituerande möte med nya styrelsen så det blev sent.


Torsten blev avtackad som ordförande.



Lasse och hans fru Gunilla avgick också ur styrelsen.


Torsten överlämnade ordförandeskapet till Thore och som avgående tävlingsledare presenterade han sedan Årets Fotograf och Årets Bild.




Här har vi klubbens tre bästa fotografer, Colinette, Conny och Claes.


Gunilla fick Årets Bild! Jag fick en bild på 4:e plats, det blev jag jätteglad för, min bästa placering. Jag kom inte med bland de 10 bästa fotograferna, ska kolla sedan var jag hamnade.


Nya styrelsen på bild!

3 kommentarer:

  1. Jaaa!! Vad du är duktig Christel!! En bild på 4e plats är inte illa alls,GRATTIS!! Bra att du kan lägga förra årets bokföring bakom dig nu då. En ljuvlig layout på lilla Evy igen!! Så finstämd och skir med fina papper. snygg skiss också,igen.. Ja cirkel stämplarna är mysiga dom. Har också använt dom lite nu på slutet :) Konstigt att vi gör lika ;) haha!! Ha nu en skön fredag!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Beautiful photos and congrats on the 4th place win!
    Also great job w/ the sketch; love the giraffe embellishment!
    Thanks for playing w/ us at TMN!

    SvaraRadera
  3. Beautiful layout! Love the soft colors and great take on the sketch! Thanks for joining us at TMN!

    SvaraRadera