Translate

måndag 25 juli 2016

Bovallsstrand

Det jag trodde var myggor var inte myggor utan flygmyror så det blev lite lugnare, men rätt äckligt ändå. Det blev alltså en skön kväll ändå, Wille och jag gick iväg på Pokemonjakt och det slutade med att Ebba anslöt också letades det krabbor. Wille är suverän på att fånga krabbor med bara händerna, men de Bohuslänska krabborna är inte att leka med, det fick han erfara när han blev ordentligt knipen.




Sjöstjärna som har fångat en snäcka.




Söndagmorgon gav vi oss iväg från campingplatsen och skulle för första gången sköta tömning och tankning så det tog lite tid. 



Sedan började jakten på ett ställe att stå på. Det är massor av folk ute här vid denna tiden och det är verkligen inte bästa tiden. Ställplatserna på min app verkar inte heller stämma och vi ska köpa Motormännens bok om ställplatser inför vår nästa tur. Lite norr om Bovallsstrand hittade vi plötsligt en ställplats där det fanns plats, varför fick vi erfara. Harald plockade ner våra cyklar och Ebba och jag cyklade för att handla i byn. När vi kom tillbaka berättade Harald att det kostade 250 kr att stå här utan att det fanns någonting, jo, el men ville vi ha det så kostade det 50 kr till. Dessutom skulle man swisha pengar direkt annars var det böter på 2000 kr! Massor av husbilar kom, men körde igen när de läst all informationen. 


Mycket information här.

Iallafall var det en fin plats trots att det var lite byggarbetsplats och vi badade och hade det jätteskönt. Ebba och Wille cyklade ner till byn och jag promenerade dit, under tiden fick Harald vila sig haha! 



Grillad korv till lunch.




Ebba och Wille cyklar iväg och stod och väntade på mig.




Vi hade en helt underbar kväll, åt tacos till middag, satt ute och spelade.




Kvällsbad


5 kommentarer:

  1. Så mysigt ni har det! Vilka härliga sommarbilder. Vi har oxå jättefint väder, badar och solar varje dag. Kram

    SvaraRadera
  2. Så mysigt ni har det! Vilka härliga sommarbilder. Vi har oxå jättefint väder, badar och solar varje dag. Kram

    SvaraRadera
  3. Så härligt det ser ut..och vädret är ju toppen..Kul att ha barnbarnen med..Gunnel

    SvaraRadera
  4. Alldeles underbart ju💚 Härligt!! 😃

    SvaraRadera
  5. Ser fantastiskt ut, vi hörs snart :)

    SvaraRadera