Translate

torsdag 14 juli 2016

Husbil

Idag var det dags att hämta vår husbil, vi har väntat och längtat och det känns så spännande med något helt nytt. Sonen Joel körde oss in till Ängelholm och Ebba och Wille var med, dom tycker också det är spännande.


Vi möttes av denna skylten vid ingången till företaget.


Vi fick en ordentlig genomgång av hur alltid fungerar på bilen. Vi är helt imponerade av allt, rent och snyggt, enkelt och genomtänkt. Det är en enorm skillnad om vi jämför med en segelbåt.


Säljaren Ingvar gick igenom alla papper och transaktioner och vi fick ett litet paket med saker som vi behöver eftersom det är vår första husbil. Hymer är ett riktigt trevligt ställe och det känns så bra att ha köpt en bil där.


Harald är riktigt glad och lycklig när han rattar hemåt. Lite ovant att köra, en massa konstiga ljud och lite vingligt, men det är en vanesak och Harald är bra och säker på körningen så jag känner mig helt trygg.  Vi har en suverän utsikt så det är trevligt.


Vi kom in och får plats på vår parkeringsplats så det är praktiskt nu när vi ska packa in allt.  Vi började med en flaska Cava för att fira och döpa honom.


Vi döper dig till .............


......BOSSE


Harald myser och pratar med bröderna medan jag började packa in lite. Vi ska fortsätta med det imorgon. Kommer fler bilder då.


8 kommentarer:

  1. Det kommer att bli toppenbra! Inga bekymmer med vindar och annat irriterande💛

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror jag också, men då har jag ju inget att gnälla över, hur ska det gå?

      Radera
  2. Såå roligt..jag känner riktigt hur det är ..lycka kram Gunnel

    SvaraRadera
  3. Ni ser riktigt glada ut åt nyförvärvet. Hoppas er första tur blir jättebra så ni tycker att ni gjort ett bra val. Lycka till och kram från mig.

    SvaraRadera
  4. Åååååhhhh !!! 😃 Underbart!!! Grattis i massor, jag gläds så mycket med er!! Så mysigt att få boa in sig liksom. Det här blir såå BRA💚 Kram Anna 😃

    SvaraRadera